Home » Salar en Tobias bespreken hun toekomstplannen voor het spel en het gouden team geniet van onbeperkt warm water

Salar en Tobias bespreken hun toekomstplannen voor het spel en het gouden team geniet van onbeperkt warm water

Door BigBrotherNederland

De dag gaat rustig voorbij na het spel van vanmiddag. Tobias en Salar pakken een momentje samen om over de naderende nominaties te praten.

Tobis laat weten dat hij niet meer op Leroy gaat stemmen. En voegt eraan toe dat Julio en Nawel over blijven om op te stemmen. Salar vertelt daarna dat hij Kristof met Peter heeft gesproken door het luik. Peter stemt met hun mee zo laat Salar weten.
Tobias denkt op zijn beurt dat de drie dames die het langst overblijven Grace, Vera en Eveline zijn. Salar lijkt wat verbaasd over Eveline. Volgens Tobias is de inner circle Kristof, Grace, Salar en hijzelf. En Nouchine vult Salar aan. Ja natuurlijk antwoordt Tobias. En Salar hoopt met zijn vijven of zessen over te blijven, als dat de komende weken zo blijft, dan gaat het goed.

Verder zien we het gouden team genieten van het onbeperkte warm water wat ze voor deze week gewonnen hebben, de haren zijn geknipt door Leroy, er word lang gedouched en uiteraard lekker in bad gelegen. Daarna is het tijd voor eten, gaat deze avond nog iets brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.5]

Ook interessant:

2 Reacties

carina beckers 24 januari 2022 - 18:11

Salar moet er uit gemeen manneke

Beantwoord
Desi 25 januari 2022 - 16:03

The “Inner Circle” hahaha wat een gebrek aan in- en overzicht beste Salar. Nogmaals hahahaha wat zal jij op je neus kijken wanneer je eruit wordt gestemd door dezelfde Inner Circle, je denkt tactisch te spelen, maar je laat je enorm in je kaart kijken Boefje.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page