Home » Grace zit ergens mee en spreekt Julio aan en Kristof doet boodschappen

Grace zit ergens mee en spreekt Julio aan en Kristof doet boodschappen

Door BigBrotherNederland

Kristof heeft tijdens de hunger games een balletje uit het ijsblok bemachtigd, hierdoor mag hij boodschappen doen in de mini mall. Als hij een seintje krijgt van Big Brother mag hij 160 euro besteden. Dit heeft de groep bij elkaar verdiend tijdens de hunger games. Uiteindelijk komt Kristof terug met best veel producten. Zo heeft hij onder andere kaas, pastinaak, rode bieten, aardappels, eieren, pompoenen, avocado’s, pesto, druiven, boter, M&M’s, frambozen en 3 wasmuntjes gekocht.

Wat later zien we Grace een gesprek hebben met Julio, de twee doen dit afgezonderd van de rest in de sauna. Grace laat weten dat ze ergens mee zit. Ik heb op jou gestemd maar ik wou echt niet op jou stemmen benadrukt ze. Ik voel me er heel slecht bij. Julio vraagt zich af waarom. Ik kon niet op Vera stemmen antwoordt Grace. Maar ook niet op Nawel en ik dacht dat niemand op jou ging stemmen. Ik wou mijn stem weggooien. En toen zag ik jou foto, en toen voelde ik me heel rot voegt ze eraan toe. Julio verzekert haar dat ze zich niet rot hoeft te voelen.  Maar je knuffels voelen echt en voor mij voelt het een beetje als verraad vertelt Grace dan. Je bent in 2 weken wel heel veel voor me gaan betekenen. Ik ben echt geen achterbaks persoon en ik wil niet dat je dat straks zou denken als we hieruit zouden zijn. Het is een spel volgens Julio. En zeker nu ik weet dat het goed is hoef je dat de volgende keer echt niet te zeggen gaat hij verder. Daarna vertelt Julio dat hij zich wel zorgen maakt om Leroy. Hij moet blijven, ik mag hem graag benadrukt hij. Grace laat weten dat ze niet op hem wil stemmen. Julio laat weten dat er een aantal medebewoners zijn waarop hij niet gaat stemmen. Jij en Leroy horen daar bij, Tobi ook. Na dit gesprek gaat het er vrij rustig aan toe in het huis. Gaat deze dag nog iets brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 4.6]

Ook interessant:

13 Reacties

Tinne 31 januari 2022 - 15:33

Julio mag er van mij ook vlug uit, saaie vent

Beantwoord
Dutchie 31 januari 2022 - 16:11

Die gaat er op den duur wel uit. Is nu bezig met charme offensief vooral bij de dames. Is hij eerlijk?
De eerste die moet gaan is Nawell, zij is zo niet reëel bezig. Ze brengt tweespalt in de groene slaap kamer en dan kan zij door met haar tactische spel. Want dat is wat ze doet. Elleboog ster.

Beantwoord
Dutchie 31 januari 2022 - 16:16

Zo erg om uit te spreken naar Nouchine. Mocht ik ooit een dochter krijgen noem ik het Nouchine, kom op zeg, waar gaat het over. Brrrr eng.

Beantwoord
Ino 1 februari 2022 - 14:34

Hoe kan je nu zeggen dat zij een tactische spel speelt en tegelijkertijd dat jij haar achterbaks vindt
. Dat is tegenstrijdig.

Beantwoord
a.p 31 januari 2022 - 18:25

Ja…inderdaad..voegt niets toe aan bigbrother

Beantwoord
Henkie 31 januari 2022 - 16:15

Het is in zijn geheel wat saai aan het worden. Die kwark, pasta beelden zelf brood bakken ben ik ook wel zat. Nawel zit er helaas ook nog in ligt nu alleen maar in bed weer.

Beantwoord
jan 31 januari 2022 - 16:31

nawel ook

Beantwoord
marie-louise 31 januari 2022 - 17:08

liever een saaie vent dan arrogante dimitri . zijn uitdrukking en blikken , als die ogen konden schieten waren er al veel doden gevallen

Beantwoord
Hela 31 januari 2022 - 17:38

Grace had gedroomd over een slang die gevaarlijk was…..dat is in onze ogen snakey Leroy….ik voorspel grote ruzie en ben bang dat t knokken wordt ….ze itten te eten en leroy maakt t weer bont vreet t eten van de dames op zodat de grote eters die halve niet hebben maar alleen hij….testoteron gehalte is heeeel hoog….1 x gaat t vreselijk mis…..

Beantwoord
chris 31 januari 2022 - 18:35

Nawel er uit die die leroy. verschrikkelijk die 2

Beantwoord
yvonne 31 januari 2022 - 19:52

wat gaat kristof allemaal doen met die boodschappen heft hij al plannen ?

Beantwoord
Rob 1 februari 2022 - 19:50

Lieve Grace

ik ben jou Grote fan van jou. en jij Doet het heel erg goed en ik hoop Dat jij Gaan Winden ? want dat vind ik heel erg Leuk .Grace jij Doe het heel erg goed in Big Brother
En ik hoop dat jij er heel erg Lang er in Belijf Grace want zonder jou is er niets Aan En
ik heb jou Schilderij Grace

Beantwoord
Cisca 2 februari 2022 - 11:53

Grace moet alleen wat minder vloeken. Verder vind ik haar ook heel leuk en eerlijk. Alleen dat vloeken !!! 🙂

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page