Dit doen de bewoners in het Big Brother huis tijdens deze rustige dag

Dit doen de bewoners in het Big Brother huis tijdens deze rustige dag

Het gaat er erg rustig aan toe in het Big Brother huis. Deze morgen hebben de bewoners het huis schoongemaakt, heeft Leroy haren van zijn medebewoners geknipt en hebben Hanne en Kristof een quiz gemaakt voor de rest van de groep. Genomineerden Salar, Dimitri en Nawel hebben alvast hun koffers ontvangen en er word van de sauna genoten. Daar zien we Vera en Nouchine liggen. Vera vertelt over het eerdere gesprek wat ze met Dimitri had. In de normale wereld had ik misschien al gedacht wat doe ik hier eigenlijk zegt Vera. Ik ben  26 en als ik dan iemand heb die ik leuk vind, en dat vind ik echt. Dan wil ik dat het even leuk is voor beiden, dat hij mij even leuk vindt, als ik hem voegt ze eraan toe. Als je je hier al gaat binden, dan ga je misschien al gebroken zijn reageert Nouchine. We zijn nu 24 uur per dag samen, dit zijn de perfecte momenten gaat Vera verder. Zoals wat wij nu doen, een beetje socializing. Dat wil ik met hem ook doen. Maar voor hem komt dat over als aandacht. Verder moeten de bewoners in tweetallen naar de dagboekkamer om kijkersvragen te beantwoorden… Gaat deze dag nog iets brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 43 Average: 3.7]
Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Tinne at 15:12

  Vera vraagt idd aandacht, spel het spel niet en zit altijd rond Dimi.
  Doet echt niks in het huis, ik zie alleen dat de mannen aan het koken zijn, waar zijn die vrouwen…. voor de spiegel, bed of buiten. Voor het ontbijt ook nooit de vrouwen.
  Dimi zal ook wel al verder denken met Vera, geen vrouw voor hem, 0,0 inhoud

 2. Hela at 18:04

  Vreselijke saaie dag, ook om naar te kijken helaas…peterke was wel lachen met zn snor…net charlie chaplin..haha….litle brother leroy…had een smoesje naar Nouchine om zich te laten masseren en zn bed opmaken heeft ie ook geen kaas gegeten …gelukkig mislukte in ieder geval dat misselijk makende gedoe van m…wat een enge vent…

 3. Ano at 20:25

  Vind dat vanavond Grace en Tobias op tv veel in beeld zijn geweest.
  Zeer irritant en Grace heilige Grace moet eens niet zoveel K…T roepen.

 4. Jacqueline at 23:35

  Hoop zo dat nawel mag blijven ik vind haar geweldig en op recht hoop echt dat ze blijf hoop dat bigbrother haar mag laten blijf dat leroy haar kans mag geven alls lidelbrother ik gaat duim voor nawel zij kan nog hoop toe voegen aan het hius vind haar waardenvol voor huis

 5. Marjo at 10:15

  Heel saai inderdaad, het spel wat ze gisteravond hebben gespeeld was echt leuk . Ik had meer van dat soort dingen verwacht. Ik hoop dat BB ook een soort escaperoom gaat maken zou leuk zijn voor nominaties.

 6. Johanneke at 11:34

  Vera trekt aandacht door zich af te zonderen evenals Nawel. Grace mag wel eens wat rustiger gaan doen op het gebied van schreeuwen ed. Leroy is een creep en Dimi was Dimi, mis je wrs weinig aan.En dat optutten…..ik ben blij dat ik dat zelf niet doe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *