Leroy verteld over zijn berisping en topoverleg over immuniteitspinnen

Leroy verteld over zijn berisping en topoverleg over immuniteitspinnen

Leroy heeft een officiële waarschuwing gehad van de productie, na bepaald gedrag wat hij in de badkamer vertoonde. Afgelopen avond besprak hij dit kort met zijn medebewoners op de groene slaapkamer. Hij sprak fluisterend en kort over de gebeurtenis en wat er in de dagboekkamer gebeurd zou zijn Ik zeg what the f*ck, zo ben ik niet. Ik ben zo niet.. Julio zucht en waarschuwt hem dat hij moet oppassen met wat hij zegt wat er besproken is. Ze zijn helemaal… alsjeblieft zeg f*ck off gaat Leroy verder. Al snel ging het livestream beeld over op de tuin… Op de gouden kamer gaat Salar naar de wc en we horen hem zeggen, moet je naar de dagboekkamer? Nu? Daarna zijn beide livestreams enige tijd onderbroken, wat er precies gebeurd is is onbekend… Uiteindelijk is er weer beeld en heeft de groene kamer overleg omdat Peter 3 immuniteitspinnen zou hebben. Het viertal is het er over eens dat er niet op Tobias en Grace gestemd gaat worden. Dus blijven er 5 mensen in de gouden kamer over. Van die 5 gaan er dus 3 een pin hebben zegt Julio. Dan blijven er 2 over en daar ga ik op stemmen. Als we een derde stem moeten noemen, dan doe ik Tobias. Die is toch safe… Wat de meeste bewoners alleen niet weten is dat Peter helemaal geen immuniteitspinnen heeft, dit is een grapje… Inmiddels zijn de bewoners weer ontwaakt en is het tijd voor een nieuwe dag. Wat gaat er vandaag allemaal gebeuren in het huis?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 39 Average: 4.2]
Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. Gezina. at 07:54

  En daar gaat Leroy weer. Ik ben zo niet? We hebben het toch allemaal gezien. Bb zeg dat hij er zaterdag uit gaat. Het liefst vandaag nog.

  • Hans at 13:20

   We hebben het helemaal niet gezien!! De man had geen erectie en was zijn zaakje aan het wassen! Dan heb jij nog nooit een kerel zien masturberen!

   • Gezina. at 12:23

    Nou en of ik dat wel weet. Dit zijn van die mannen die het allemaal veroorzaken. Snap dat mannen er behoefte aan hebben maar ga dan naar het toilet.

 2. Caroline at 08:00

  Misschien de badkamer beelden van Leroy in het huis tonen? Dan weten de medebewoners met wat voor type zij onder 1 dak wonen…!

 3. Marjo at 08:13

  Ik neem aan dat ze hem ook de beelden wel hebben laten zien die over het internet gaan. Dit blijft hem zijn hele leven achtervolgen. Ben je mooi klaar mee. Maar ja, ik denk dat ze hem er beter uit hadden kunnen halen. Dat was slimmer geweest denk ik . Ook ter bescherming van hem zelf.

 4. Els at 08:16

  Vind dat voorval niet het noemen waard. Ze waren gewoon een beetje aan het dollen. En zeg nou zelf, dat zie ik liever dan een Peter die puisten staat uit te drukken of wat denken jullie van die Nouchine, met haar zeer onsmakelijke korte blote dikke benen. En de dames, die tijdens feestjes allerlei wulpse, seksueel getinte dansjes uitvoeren.

  Het moet niet gekker worden!

  • Kevin at 11:26

   wauw 😮
   ik vind Nouchine net één van de enige vrouwen in het huis die van nature heel mooi is, zowel innerlijk als uiterlijk.
   Het hoeven niet allemaal barbiepopjes te zijn…

  • dennis at 12:25

   Ik vind nouchine er goed uit zien, helemaal top, maar ik ben dan ook een man en jij een dame. Kan me niet voorstellen een ander man zijn benen smakelijk te vinden. Jouw smaak doet er dus eigenlijk minder toe hierdoor.

  • DUTCHY xgx at 12:30

   ik vind het ook erg overdreven hoor, deze dames trekken echt hun mond wel open als ze het ergens niet mee eens zijn, die kunnen wel voor zichzelf opkomen en elkaar….
   en als je alles onder het vergrootglas legt, omdat er buiten het huis besloten is dat we ineens allemaal geen nare dingen meer gaan zeggen, zoals elke dag de ganse dag door sowieso werd gedaan, maar waar nu ineens de doodsstraf onderhand op staat als je iets zegt.
   en natuurlijk zijn er erge gevallen die echt niet kunnen, maar het is niet zo dat hij haar verkracht heeft ofzo, dan had het inderdaad nodig geweest om hem eruit te zetten, maar nu vind ik dat niet nodig.
   en als ze zouden weten wat er buiten gebeurt op dit moment, dan zouden hun er ook veel meer rekening mee houden en voorzichtiger met grapjes omgaan, maar ze weten niet dat dit zo is buiten.

 5. Mia at 08:25

  Dit kan echt niet Big Brother je kunt geen viespeuk erin laten terwijl andere een berisping krijgen voor taal gebruik Leroi is een vies mannetje die eruit moet

 6. Els at 09:00

  Zucht
  Is geen ontkomen aan die vieze spelletjes van peter, tobias en de kapitein van t huis
  Hoog tijd dat die twee is op hun nr worden gezet

 7. Niet_Belangrijk at 09:37

  Sommige mensen hier hebben echt geen leven zeg…
  Ow ow ow wat erg zeg wat Leroy gedaan heeft nou nou.
  Deden we op de basis school ook al gluren neer de meisjes tijdens gymles.

  Ga werken stelletje huilebalken|!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *