Salar schrijft een afscheidsbriefje en Hanne houdt bewust afstand van Leroy

Salar schrijft een afscheidsbriefje en Hanne houdt bewust afstand van Leroy

Vandaag wordt het een spannende dag voor genomineerden Salar, Nawel en Peter. Want wie moet het huis verlaten? Daar komen we vanavond tijdens de liveshow achter. De ochtend verloopt rustig, na het ontbijt worden de bedden verschoont en is Salar bezig met een boodschap schrijven aan Nouchine voor het geval hij weg moet. Hij wil deze boodschap achterlaten in haar bed. Hij schrijft het volgende op: Inmiddels ben ik al weg. Ik wil je bedanken voor alle mooie/grappige momenten. Jij bent mijn beste maatje sinds dag 1. We hebben zoveel lol gehad en daar ben ik dankbaar voor. Bedankt voor alles en houd je sterk. xx Salar

Hanne en Vera zitten in de sauna, de dames hebben het over hun medebewoners. Voornamelijk Leroy wordt besproken. Hanne vertelt dat Nouchine graag mensen mag, dat speelt ze niet. Met Salar is dat echt zo dat is niet gespeeld. Dat kan Leroy dat wel zeggen… Maar toen met die drie in de finale, Leroy is oprecht maar té oprecht. Ja antwoordt Vera, hij zegt dat hij oprecht is. Maar hij zegt ook dat hij een militair is. Dat hij alles hoort en ziet en superslim is. Dat zegt hij tegen mij ook reageert Hanne. En Vera vertelt verder dat ze het wat tegenstrijdig vind. Want een militair observeert alles en zegt niks. En hij zegt in principe alles. Dus zeg je dan bepaalde dingen expres wel en bepaalde dingen expres niet. Of zeg je gewoon oprecht alles. Ik denk dat hij best oprecht is maar is soms wat onhandig in zijn uitspraken, maar soms eehm.. Daarom houd ik ook afstand van Leroy gaat Hanne verder.  Want hij kan ook perfect over mij van alles zeggen, terwijl hij niet de feiten checkt. Is hij bij Nouchine gaan checken, heeft hij eerlijk aan Nouchine gevraagd van ik twijfel..Hij gaan en plein public zeggen ik wil in de finale met Nouchine voegt ze eraan toe. Of hij nou gelijk heeft of niet, dat boeit me niet. Dat is wel de reden waarom ik afstand van hem neem. Toen hadden we die discussie dat zij (Nouchine) niet wou zeggen wat haar top 4 was merkt Vera op. Dan denk ik boeien, als zij dat niet wil zeggen wat maakt mij dat dan uit. Dat moeten ze mij ook niet vragen he reageert Hanne. Ik ben er ook niet zo mee bezig. Ik denk allez, ben ik hier al weer een week. De dames zijn vinden het fijn af en toe hun gedachten uit te wisselen. Dan komt Kristof erbij en het gesprek gaat over naar medebewoner Peter. Vera vertelt dat ze gisteravond nog even bij Grace in bed kroop om te fluisteren en dat er direct een heel diepe zucht vanuit Peter kwam.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 44 Average: 3.8]
Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. Francky at 11:42

  Nouchine …één terechte winnaar. Ze babbelt nooit over nominaties
  Zoals de anderen.

  De schoolmeester doet niet anders of te roddelen over nominaties. Zielig

 2. Roberto at 11:51

  Ik kijk veel naar de live stream van BB Ik vraag mij eens goed af wat zijn de sterke punten van Vera buiten dat ze veel roddelt met bepaalde medebewoners en er komt niks in mij op. Ik heb haar tot nu 1 keer zien helpen afdrogen van kuisen niks gezien en dan hoor je zeggen dat Nawel niks doet dan op haar bed liggen nee nee dat is zeker niet waar ze doet meer dan Vera Kristof Sakar en Nouch samen. Maar ja veel kijkers kijken alleen maar naar de uitzendingen van 50min en daar tussen is nog 35min Reclame.
  Mvg Roberto

  • Anna at 23:14

   Denk dat nouchine meer doet dan nawel zie nouchine veel doen was ,afwas koken .wat nawel doet is veel in bed liggen klagen met leroy of ze heeft migraine of ze heeft buikpijn altijd moe dan is haar maandelijkse periode ze doet niks anders dan zeuren!!!!!

 3. nancy at 12:10

  Ik zie Leroy weer in de badkamer. Hoezo? Het was toch een zero tolerance beleid? Hij is gisterenavond toch echt echt echt weer te ver gegaan maar kennelijk mag dat bij Big Brother. Ik weet zeker dat er veel mensen en media over gaan vallen. Big Brother zou er goed aan doen om hem nu per direct weg te sturen. Laat de genomineerden gewoon nog een week blijven. Zijn verhalen waren zeer seksistisch en dat mocht toch niet? Het zou niet getolereerd worden, nou zet dan verdorie die volgende stap.

 4. BrotherB at 12:13

  Hmm.. stiekem snachts je tactiek onder de dekens bespreken Grace en Vera. Lijkt me aan big brother om in te grijpen. Of in je eigen bed of een zender om en boven de dekens blijven!! Is wel zo eerlijk voor de beeldvorming. Sowieso wordt er veel van gesprekken afgeschermd of door gefluister of haardrogers onverstaanbaar, is erg vervelend. Tot zo ver de klachten van een trouwe streamer!

 5. Jongen at 12:23

  De groene kamer heeft het niet slim gespeeld , ze hadden vera eerst moeten nomineren want die is minder populair bij de kijkers , als vera eruit was was er dan al 1 minder in het bondje van de gouden kamer daarna konden ze dan overgaan op kristof en salar

 6. Hanneke at 12:48

  In het begin vond ik dat niet, maar ik vind Salar een eerlijke man. Betrokken , hij speelt het spel eerlijk en open.
  Ik ben benieuwd, stemmen we op onze favoriet of op wie we er uit willen hebben ?

 7. john at 13:48

  En ja hoor, Salar is al afgeschreven en de roddel gaat gewoon verder met de duivel en zijn complot.
  Vera,Hanne en Grace hebben een pact met de duivel Christof en daar komen ze niet meer onderuit en zullen ellendig ten gronde gaan omdat ze niet meer onder het duivelspact uitkomen.
  De 3 dames mogen alleen nog maar nomineren zoals de duivel dat wil.
  Dus dames verlaat aub het huis want jullie hebben geen meerwaarde en alleen maar negatieve energie.

 8. Dutchie at 13:52

  Begrijp Hanne en Vera heel goed dat ze afstand houden van die enge Leroy, gisteravond wel weer gebleken met zijn super vieze verhalen. Waarom kan die man er niet uit? Het kan zo toch niet langer. Grijp in.

  Dan zie ik tot overmaat een hele nare/enge video waarin de preacher Julio meedoet. Brrrrr.
  Zijn dat de mensen die thuis horen in bb??

 9. a.p at 14:12

  Was gisteren op tv weer de grote namelijk show…valt inmiddels wel heel erg op!! Leek wel een promotiefilm..hou nawel erin..walgelijk….salar amper in beeld…Was vorige week precies hetzelfde…vanavond die klaagmuur nawel eruit!! Salar is een topper…stem salar!!!

 10. Tinne at 14:36

  Hoop dat Salar blijft, het zal niks meer worden in het huis zonder Salar, Kristof en nouch zijn de enige die nog wat sfeer brengen
  Grâce steekt ook tegen met haar onnozel en luid gebrul zou er alledagen niet willen leven met zo iemand, pffff m’n hoofd ?
  Leroy mag de volgende zijn en dan Julio die denkt dat hij god de vader is, heeft ook 2 gezichten

 11. Marja at 17:33

  Ik vind dat Big Brother iets moet zeggen van dat fluisteren wat de meesten doen.
  Stel er straffen op of in het ergste geval dat je immuniteit kan verliezen…..
  Of, nog mooier, dat je op de nominatielijst komt…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *