Salar doet boodschappen en koopt persoonlijke items voor zijn medebewoners

Salar doet boodschappen en koopt persoonlijke items voor zijn medebewoners

Big Brother roept dat Little brother (huismeester) Salar naar de mini mall moet komen. Dat betekent dat hij mag shoppen, blijkbaar heeft de dierenkostuum opdracht van gisteren ook geld opgebracht. Ze hebben 123 euro te besteden blijkt uit de gesprekken van de bewoners. Salar moest raden welke bewoner in welk dierenkostuum zat. Daarnaast mocht hij ook zijn vriend even ontmoeten. Dit gebeurde achter met een scheidingsmuur. Salar gaat de mini mall in en dan is het wachten tot hij terugkomt. Volgens Tobias stonden er ook potjes met de namen van de bewoners erop, waarschijnlijk met persoonlijke items erin. Maar wat zou het kosten? Uiteindelijk komt hij terug. Van iedere geliefde was er iets vertelt Salar, iedereen heeft wat lekkers opgestuurd. Dat koste 7,50 per stuk. Ik heb voor iedereen iets gekocht. Het zijn lekkere dingen van thuis, iets om op te eten voegt hij eraan toe. De bewoners juichen van blijdschap. Er was ook een immuniteitspin voor 120 euro maar dat heb ik niet gekocht. De boodschappen en persoonlijke items bestaan uit onder andere koffie, suiker, uien, kaas, chocolade, salami, snoepjes, frisdrank, kauwgom, eieren, wasmunten, wasmiddel en haarlak. Salar had nog 1 euro over. De bewoners vinden dat Salar goed boodschappen gedaan heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 47 Average: 4.8]
Er zijn 24 reacties op dit artikel
 1. nancy at 11:15

  Leuk dat Salar little brother is geworden. Nu heb ik nog liever Nouchine eruit dan Vera. Ik word geirriteerd van dat gekrijs van Nouchine. Vera is oprechter. Maar eerst Leroy met zijn gore vrouwonvriendelijke seksistische praat eruit.

 2. john at 11:38

  Bravo voor Salar.
  Hij laat de pin liggen en dat is toch ook het teken dat hij het spel omgegooid heeft en de duivel even moest slikken,hahahahahahah Christof, daar gaat je immuniteit….
  Dit is een eerste goede zet van hem en hoop dat hij nu zijn fouten gaat inzien waarbij Nouchine hem wel helpt maar ook moet oppassen voor haar thuisfront zoals haar vriend die dit niet lang zal dulden, als ze te lang flikvlooit met Salar. En ze ook niet meer serieus genomen zal worden door de kijkers.
  Vandaag mis ik Nawel in de groep en dat is vreems?

 3. Jongen at 12:09

  Ik vind dit echt niet eerljjk dat familie leden moeten strijden voor wie huismeester wordt , had dan een proef gedaan waarbij de moeders ook kans hadden , salars vriend had gewonnen had hem een etentje gegeven met een medebewoner naar keuze maar niet little brother worden., er is niks veranderd tov vorig jaar de kliekjes en complotten , de leuke mensen die eruit gaan en de ‘saaie’ blijven , bb die duidelijk een voorkeur heeft de kijkers die nog steeds niks te zeggen hebben

  • Henkie at 13:10

   Persoonlijk denk ik dat juist Salar voor de meeste sfeer zorgt met zijn geintjes en leuke opmerkingen . Zonder hem in het programma is het toch helemaal dood. Dan is het niet meer de moeite waard om er naar te kijken. Die Nick van vorig jaar zei het goed als Salar eruit is stop ik met kijken. Ik ben solidair met hem want de rest is toch vrij saai. Je moet er toch niet aan denken 10x Nawel of 10x Tobias of 10x Vera die zorgen toch niet voor leuke tv

  • Henkie at 13:21

   Groepjes is gewoon een normaal iets gaat in de buitenwereld ook zo. Altijd trekken bepaalde mensen naar elkaar toe en andere zeg je dag en hoi tegen.

  • Henkie at 13:16

   Voor het programma en voor leuke tv is het beste Nawel, Hanne, Leroy, Vera en Tobias eruit. Wat doen hun nou dat je denkt egt leuk om naar te kijken.

 4. Helma at 12:37

  Wat een lieve schat is t toch…aan elke bewonder gedacht en wat gegeven koning van t huis in alles !!!!.

  Zit hier mee te lachen en zingen wordt er superrrr vrolijk van…..allemaal zijn ze uitbundig…bahalve 1 en natuurlijk dat is nawel…hoort echt niet in t huis thuis…

  • Marjo at 17:47

   Je hebt gelijk maar ja dat mag eigenlijk niet gezegd worden. Persoonlijk vind ik ook dat het niet klopt dat ze er in zit ze zegt steeds dat ze zo oprecht en eerlijk is maar haar uitspraken over pijpen en beffen maakt dat ze net als Leroy over een grens gaat. Maar kennelijk mag dat van BB al dat gescheld en gevloek schijnt ook gewoon te mogen. Jammer

 5. Els at 15:03

  Die Kristof kent maar een paar woorden: het spel spelen. In dat doet hij op een zeer lage wijze. Ongeveer vergelijkbaar met zijn IQ.

 6. Leeke at 15:47

  Salar het ratje…..heeft ook zijn zachte kant..
  Briefje achter later voor nouchine…..
  Zo slim…kijkers kunnen dit waarderen hé… weer stemmen.
  Dit heeft Peter de kop gekost.

 7. Ramona at 01:33

  Hoezo Nawel eruit? Zonder haar is BB niet meer leuk om naar te kijken. Zij en Salar zorgen voor actie in het huis. Kijk eens naar Grace en Tobias. Zo nep met hun zgn. gevoelens voor elkaar. Komt goed uit in het spel. Hanne, Vera en Nouchine die er verloren bijlopen.

 8. Marja at 09:19

  Ik blijf nog steeds bij mijn mening dat je de bewoners niet zelf moet laten nomineren maar dat over moet laten aan de kijkers.
  Dan heb je toch nog steeds alleen TV-kijkers en die hebben dan weer een andere mening wie er uit moet dan de kijkers die de livestream volgen.
  Krijg je toch een mengeling van kijkers die gaan nomineren en stemmen.

  Zo kunnen ze wel groepjes gaan vormen in het huis maar dat helpt toch niet. Want de kijkers beslissen.
  Dus een uitdaging voor de bewoners; wie komt het leukste, betrouwbaarste, vrolijkste etc. over op de kijkers. Dus doe dan je best maar eens bewoners…….

  Jullie worden rijkelijk beloond voor jullie inspanningen zou ik zeggen!
  Gratis verblijf, gratis te eten, gratis douchen, gratis verwarming, gratis slapen, gratis de was doen en je hoeft niet naar je werk…. dus vakantie etc.
  En als je de finale haalt en je wordt winnaar krijg je ook nog eens geld mee…

  Dus doe eens je best voor aangename beelden.
  Een beetje vrolijkheid voor de kijkers vooral in deze tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *