Nawel is genomineerd tijdens een spel voor immuniteit, welke bewoner immuniteit heeft is nog niet duidelijk

Nawel is genomineerd tijdens een spel voor immuniteit, welke bewoner immuniteit heeft is nog niet duidelijk

Big Brother roept iedereen naar de woonkamer en zegt, bewoners, vandaag spelen we een bijzonder spel. Een safety challenge. De kijker heeft bepaald wie dit spel zal spelen. En dat zijn: Nouchine, Salar, Tobias en Nawel. De inzet van het spel is heel groot. De winnaar wint immuniteit, de verliezer is genomineerd. De bewoners reageren erg verrast. De bewoners die mee mogen doen maken zich klaar voor het spel en kleden zich om. Het spel wordt in de gameroom gedaan, de bewoners kijken even mee. Big Brother laat weten dat de deelnemers plaats moeten nemen bij een baan. De achtergebleven bewoners wensen de deelnemers succes en de deur gaat dicht. De bewoners in het huis gaan maar een spelletje spelen om de tijd te doden. Uiteindelijk komen Tobias, Nawel, Salar, Nouchine en Nawel terug. Salar laat weten dat Nawel een bal vergeten was en dus weer genomineerd is. Je had een spel waarbij je drie grote stellages had vertelt Tobias. Hier moest je een bal door gooien en de bal rolde erdoor. Je had er drie van. In het begin moesten we een bal gooien helemaal tot het eind, dat duurde ongeveer 20 seconden en dan moest je de bal weer opvangen. In de tweede ronde moest dat met 2 ballen en in de derde ronde met 3. Alle ballen moesten altijd op de baan zijn, je moest dus goed timen. Je had ongeveer 7 seconden om heen en weer te rennen. Die baan was tien meter lang. Nawel heeft verlopen omdat op het moment dat er een tweede bal in het spel kwam, ze ze de eerste bal vergeten was om opnieuw in het spel te brengen. Ze legde deze weer weg dus heeft ze verloren. Nawel zegt daarover dat het nu haar eigen schuld is. Maar het wel echt k*t aanvoelt. De winnaar is nog niet bekend, het gaat schijnbaar tussen Salar en Tobias. De spelleiding gaat terugkijken wie er gewonnen heeft. Nawel trekt zich terug in de slaapkamer, ze baalt ervan om het feit dat ze nu weer genomineerd is, de vijfde keer. Het ergste vindt ze nog dat ze medelijden van alle bewoners krijgt en dat wil ze niet. En heel de tijd gesprekken daarover. Ik ben echt zo’n sukkel…

De uitslag laat erg lang op zich wachten. Salar en Tobias zijn erg benieuwd waarom het zo lang moet duren. Verschillende bewoners zijn al naar de dagboekkamer geweest maar daarover wordt niets bekend. Zodra bekend is wie immuniteit heeft komen we met een nieuw nieuwsbericht.

UPDATE: Big Brother geeft duidelijkheid over de safety challenge en welke bewoner de winnaar is

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 3.7]
Er zijn 40 reacties op dit artikel
 1. carina beckers at 16:05

  Waarom er uit ze doet niks verkeerd deze keer die vervelende kristof er uit hij is echt achterbaks mooi in de gezichten maar achter de rug maar roddelen en iedereen op stoken voor te stemmen op 1 pers

  • john at 10:46

   Toppie Tinne,

   zo ken ik je weer en blijf stanvast want zij heeft al ruim 133000 aanhangers op social-media.
   Dat worden er steeds meer door haar nomineringen.

 2. joost at 17:01

  Het wordt nu wel de hoogste tijd dat die Nawel er definitief uit gaat, met haar achterklap, haar negatieve invloeden, haar ellendig gezaag en aandachtrekkerij, en haar dramatisch gedrag… .Genoeg is genoeg…

 3. Jongen at 18:00

  Nawel is queen van de nominaties maar hoop dat ze blijft , ze is echt leuk , rechtuit en nu hopelijk kristof ernaast op het bord en kristof eindelijk naar huis !!! Ben die man zo moe , nawel tot in de finale aub met julio en grace en nouchine

 4. Ramona at 00:22

  Van mij mag Nawel ook dit keer blijven. En waar slaat het op dat ze steeds voor prinses word uitgemaakt? Ik zie andere medebewoners die deze titel eerder verdienen. Kijk maar naar Vera. Nawel heeft het niet makkelijk gehad terwijl anderen maar immuniteit krijgen van little brother zoals Kristof en Salar. Bah!

 5. Roosje at 05:22

  Voor de spellen hoeft Nawel niet mee te doen , moet altijd wellachen om haar maar ze is ook totaal niet sportief, geen enkel spel wint zij , ze doet haar best ook niet en geeft snel op .
  Alles laat ze aan de kijker over , heel jammer Nawel

  • Jongen at 09:07

   Ze heeft anders lang genoeg aan die muur gehangen ze heeft echt wel doorzettingsvermogen en is mentaal sterk, maar het zijn ook wel heel veel spellen met balletjes de hele tijd , denk dat bb geen inspiratie meer heeft en daarbij is het ook geluk hebben , nouchine is niet sportiever dan nawel

 6. Hans s at 09:50

  Nawel mag van mij nog wel even blijven , van mij mogen Salar , Kristof , Julio en Grace er eerder uit vooral Grace wat is zijn overdreven druk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *