Home » Julio en Tobias zijn alweer terug in het Big Brother huis

Julio en Tobias zijn alweer terug in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Er klinkt luid gejuich in het huis, Julio en Tobias komen het huis weer in. Gisteren waren de twee nog vertrokken voor een geheime missie. Nu al wordt er geschreeuwd er word geknuffeld, het lijkt wel alsof we jaren op vakantie zijn geweest grapt Julio. Tobias vertelt dat ze in een container gezeten hebben. Iedereen gaat naar en Tobias en Julio halen wat spullen uit hun koffers, jam, hagelslag en een pen. Deze hebben de twee meegenomen. Tobias en Julio hadden ook niet verwacht dat ze nu al terug zouden komen in het huis. De twee feliciteren Nouchine ook met haar immuniteitspin. We hadden daar ook beeld zegt Tobias dan. En vertelt wat er verder gebeurd is, we werden geblinddoekt. De ruimte leek erg op het data centrum voegt Julio eraan toe. We hadden één scherm in de hoek staan gaat Tobias verder. En er stond een bord met tweets, algemene tweets. En je zag links een bord met nominaties citaten die mensen gebruikt hebben tijdens eerdere nominaties. We wisten niet wat er recent was. We hebben tot en met een half uur geleden alleen maar gezeten. De tv in de hoek stond er maar ging af en toe aan en soms met geluid. We hebben uren gepraat over de tweets en de nominatie citaten. Julio en Tobias mogen hun echte doel niet vertellen, dat is de geheime missie. De tweets worden ook besproken, zo is Nouchine irritant als ze gedronken heeft. Nawel is een topper maar waarom ligt ze de hele dag in bed. Grace moest een pilletje nemen omdat ze toch druk is. De ijdelheid van Salar en over Kristof die belerend is… De twee zijn blij om terug te zijn, het was best moeilijk vol te houden.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 41 Average: 4.5]

Ook interessant:

18 Reacties

Sandra 28 februari 2022 - 19:37

Nou niemand meer immuniteit geven

Beantwoord
Jowanneken 28 februari 2022 - 23:13

Jawel. #teamnawel

Beantwoord
bonnie 1 maart 2022 - 09:52

Nawel zeker niet SNAP JE .

Beantwoord
Jeroen Jansen 28 februari 2022 - 23:28

helemaal mee eens

Beantwoord
Alex 28 februari 2022 - 20:19

Nou, dat was kort maar leerzaam.

Beantwoord
Sam 28 februari 2022 - 20:39

Je ga me toch niet zeggen dat nawel weer ga genomineerd worden he

Beantwoord
Marinus van Boeyen 28 februari 2022 - 21:41

Ik hoop dat deze 2 mannen de finale zullen halen,althans dat is op dit moment mijn wens.Wel ben ik blij dat Grace iets van haar cultuur aan ons laat zien,haar geloof zoals zij dit uitstraalt is mooi,maar voor mij niet wereldvreemd.Zelf heb ik mijn vrouw op Curacao in 1964 leren kennen,is zij op 29mei 1969!!! naar zwolle gekomen gehuwd op 2juni 1970,dus mensen doe je best.Wie kan er goed schrijven,ik heb een bijzonder levensverhaal.

Beantwoord
Eduard 28 februari 2022 - 21:55

Laat de kijker beslissen, dan is Kristof zo weg!

Beantwoord
Roberto 28 februari 2022 - 21:57

Nawel immuniteits pin geven BB

Beantwoord
Roberto 28 februari 2022 - 21:58

Nawel immuniteits pin geven BB mvg Roberto

Beantwoord
Antje Takens Brongers 28 februari 2022 - 21:58

Nou zou het zo mooi zijn dan Tobias met zijn liefje Greasy een uurtje samen mogen zijn zonder camera en zonder geluid

Beantwoord
Keetje 28 februari 2022 - 22:55

Wat een hoop gezever over de “zware beslissingen” die Tobias en Julio wellicht moesten gaan nemen..dat hele uitstapje heeft nog geen 20 uur geduurd..het wordt allemaal zo zwaar overdreven.. ik denk dat zij zich later doodschamen over het geneuzel als ze eenmaal te weten konen welke ècht zware beslissingen er momenteel genomen moeten worden met de oorlog in Oekraïne.

Beantwoord
Ramona 28 februari 2022 - 23:25

Het is niet leuk. Een ieder heeft immuniteit gekregen behalve Nawel en Julio. De opdrachten zijn voor de dames fysiek te zwaar vergeleken met de mannen.

Beantwoord
bonnie 1 maart 2022 - 08:36

Top ik ben benieuwd wat hun spel was .

Beantwoord
Fieps 1 maart 2022 - 11:40

Tobias heeft net tegen Grâce verteld, of dat kon in er toch uit opmaken…
Dat ”t nog te vroeg is om in hun kaarten te laten zien. Maar dat hij nu weet dat Kristof over lijken gaat en alles met Salar bespreekt, die op zijn beurt alles tegen Nouche verteld.

En hoewel Grâce haar gevoel dat hij niet te vertrouwen is nu ook bevestigd is, ze hem deze week nog niet kunnen nomineren omdat Salar Little Brother is en hem kan “safen”. En Kristof dan weet dat ze volgende keer ws ook op hem gaan stemmen.

Dus kiezen ze voor Nawel en Julio deze week om te nomineren. Zodat ze volgende week kunnen zorgen dat iemand van hen Little Brother is en Kristof niet “gesafed” kan worden.

Verder zei Tobias nog dat ze ’t beste met Kristof en Nawel in de finale zouden staan. Wat weer haaks staat op wat ze net zeiden. Maar ik denk ook dat ze intss beseffen dat hun kans op winst groter is met Kristof, aangezien ze intss weten dat hij niet populair is bij de kijkers.

Gisteren was te zien dat Kristof Salar aan ”t overhalen was om Grâce of Tobias te nomineren omdat hij zo als Nederlander meer kans maakt in de finale en hij daar rekening mee moet houden. En ws heeft Tobias dat gezien in de “white room” en is zijn frank gevallen.

Wel jammer dat Nawel er zo ws weer op komt te staan en in hoop niet dat ”t tegen Julio is deze keer!

Beantwoord
Leeke 1 maart 2022 - 13:18

Die Kristof kan alleen maar over nominaties praten!!
Bah bah… die hebbert que geld.
Eruit met hem..

Beantwoord
Lili 1 maart 2022 - 18:31

Kristof eruit die gluiperd.

Beantwoord
Marc van meensel 1 maart 2022 - 21:16

Nu na kristof greayse en tobias er uit

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page