De bewoners krijgen een feestmaal en denken dat er een liveshow komt

De bewoners krijgen een feestmaal en denken dat er een liveshow komt

Nadat de bewoners spelletjes gespeeld hebben met een onbekende geldprijs als beloning krijgt iedereen post. In de brievenbus vinden ze servetten en een tafelkleed. Er komt een feestmaal voor vier personen aan. Het speculeren gaat meteen weer verder. Dus dan is er wel een liveshow merkt Salar op. Daarna is er nog meer post, in de brievenbus staat een bos met tulpen. Uiteindelijk is de voorraadkamer geopend en daar staan dozen met lekker eten klaar! De bewoners moeten alles zelf even bereiden, er zit een instructie bij. We horen de bewoners praten over ossenhaas, kaviaar, iets met pompoen, bonbons, lekkere toetjes, en een flesje wijn mag natuurlijk ook niet ontbreken! De bewoners gaan aan de slag om een heerlijk feestmaal voor te bereiden. Uiteindelijk geniet iedereen van een heerlijk drie gangen diner en wachten de bewoners af op de liveshow. Ze zijn ervan overtuigd dat dat plaats gaat vinden. Echter is dat niet het geval, rond 21:30 uur wordt bekend via de livestream welke bewoner het huis nog moet verlaten. Wordt het Nouchine, Salar of Grace? Uiteraard komen we daar nog op terug, hou deze site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 44 Average: 4.7]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
  1. Miran at 19:12

    Het is zo omzetten jammer dat kristof er niet bijstaat dan had hij voor wel 1000% het huis moeten verlaten en niet een grace of nouch of salar vind dit niet eerlijk salar verdiend het zo nouch verdiend het zo en grace verdiend het zo kristof niet sorry

  2. Hans S at 21:22

    Gelukkig mag Grace blijven en hopelijk wint zij de finale Grace kan het geld goed gebruiken om haar moeder te ondersteunen die ernstig ziek is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *