Home » Bekijk hier alle hoogtepunten van Big Brother 2022

Bekijk hier alle hoogtepunten van Big Brother 2022

Door BigBrotherNederland

Big Brother 2022 is ten einde. De winnaar is na 86 dagen bekend en dat is Salar. Salar heeft al een interview gegeven over zijn verblijf en hoe hij zich voelt als winnaar van de reality show. Inmiddels is er ook een video gemaakt met alle hoogtepunten van het hele seizoen. De bewoners die mee hebben gedaan aan dit seizoen blikken terug op Big Brother. Je ziet castingfilmpjes van de finalisten, gebeurtenissen uit het huis vanaf de start tot de finale, hoe bewoners terugkijken op het experiment, themaweken, opdrachten, simpelweg het hele seizoen. Maar ook hoe de terugkomst is in de buitenwereld en wat het avontuur hen gebracht heeft. Geniet nog één keer van Big Brother 2022 via deze video. En wie weet tot snel?!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.7]

Ook interessant:

6 Reacties

bonnie 28 maart 2022 - 07:20

Grace had moeten winnen want zei zou haar geld heel nuttig gebruiken .

Beantwoord
Sarita 28 maart 2022 - 14:19

Helemaal mee eens.

Beantwoord
Corry 28 maart 2022 - 14:48

Zeggen en doen zijn 2 verschillen

Beantwoord
Roos 28 maart 2022 - 14:54

Salar is de terechte winnaar.Gefeliciteerd salar

Beantwoord
Lydia lepee 28 maart 2022 - 13:26

Aan alle bewoners het gaat jullie goed!

Beantwoord
Linda 28 maart 2022 - 16:39

Gefeliciteerd Salar, maar had het Nawel ook gegund. Jammer dat het is afgelopen, nu eerst afkicken van BB. Maar ik hoop dat er nog een keer een seizoen komt van Secret Story. Vond dat leuk om te kijken vanwege het raden van de geheimen, de opdrachten, dansjes, toneelstukjes, de foute party, de liveshows, bloopers en de gratis tvkanaal. Bedankt en tot ziens Big Brother.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page