Bekijk hier alle hoogtepunten van Big Brother 2022

Bekijk hier alle hoogtepunten van Big Brother 2022

Big Brother 2022 is ten einde. De winnaar is na 86 dagen bekend en dat is Salar. Salar heeft al een interview gegeven over zijn verblijf en hoe hij zich voelt als winnaar van de reality show. Inmiddels is er ook een video gemaakt met alle hoogtepunten van het hele seizoen. De bewoners die mee hebben gedaan aan dit seizoen blikken terug op Big Brother. Je ziet castingfilmpjes van de finalisten, gebeurtenissen uit het huis vanaf de start tot de finale, hoe bewoners terugkijken op het experiment, themaweken, opdrachten, simpelweg het hele seizoen. Maar ook hoe de terugkomst is in de buitenwereld en wat het avontuur hen gebracht heeft. Geniet nog één keer van Big Brother 2022 via deze video. En wie weet tot snel?!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.7]
Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Linda at 16:39

    Gefeliciteerd Salar, maar had het Nawel ook gegund. Jammer dat het is afgelopen, nu eerst afkicken van BB. Maar ik hoop dat er nog een keer een seizoen komt van Secret Story. Vond dat leuk om te kijken vanwege het raden van de geheimen, de opdrachten, dansjes, toneelstukjes, de foute party, de liveshows, bloopers en de gratis tvkanaal. Bedankt en tot ziens Big Brother.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *