Home » Michelangelo koopt de power of nomination token en zes bewoners moeten de power of nomination challenge doen

Michelangelo koopt de power of nomination token en zes bewoners moeten de power of nomination challenge doen

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis! Afgelopen avond na de komst van nieuwe bewoner Ilse is er nog van alles gebeurt. Zo kwamen de bewoners erachter dat er in de Big Brother wall de power of nomination token te koop aan werd geboden voor 15 coins. Velen twijfelen maar Michelangelo besluit ervoor te gaan en koopt de power of nomination. Ik wil gek doen zegt hij. Deze morgen zit Rob met krukken. Hij heeft nog altijd last van zijn knie. Maar met de krukken kan hij zich in ieder geval beter voortbewegen. Omdat hij nu niet goed met de foto opdracht mee kan doen heeft Big Brother een oplossing bedacht. Rob zijn foto is op een stok gemaakt die de rest mee mag nemen voor het geval dat ze een foto opdracht moeten doen. Wat later gebeurt dat ook. Maar niet iedereen staat er goed op. Verder wordt er van het mooie weer genoten. De bewoners zitten enige tijd lekker in het zonnetje.

Later deze middag moeten de bewoners naar de woonkamer komen. Big Brother spreekt de groep toe. Vandaag is het tijd voor de power of nomination challenge. Bart, Chesea, Danny, Jason en Chayron, jullie hebben de keuze gehad om mee te doen aan de power of nomination en die keuze gemaakt. Dus jullie mogen deze week strijden in mijn challenge. Michelangelo, jij hebt uit mijn wall jezelf in deze challenge gekocht. Gefeliciteerd. Jolien en Ilse, jullie zijn nieuw in mijn huis. Jullie zitten nog in de gewenningsfase. En daarom doen jullie niet mee, jullie mogen deze week ook niet genomineerd worden. De zes bewoners die het spel aangaan mogen zich nu gaan omkleden in sportkleding. En naar de Game Area komen. De andere bewoners mogen wachten in mijn huis. Niet lang daarna volgt er een livestream onderbreking. We kunnen dus niet meekijken met het spel. Wie zou de power of nomination winnen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.1]

Ook interessant:

2 Reacties

Lydia lepee 17 januari 2023 - 14:46

Hoop op Bart als winnaar!
Groetjes aan iedereen!

Beantwoord
Alex 17 januari 2023 - 17:32

Wanneer is Jolien gekomen?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page