Home » Het groene team geniet van pizza en Lindsey praat over Ilse die een gesloten houding heeft

Het groene team geniet van pizza en Lindsey praat over Ilse die een gesloten houding heeft

Door BigBrotherNederland

Gisteren heeft het groene team twee battles gewonnen tijdens battle week. Eerst hebben ze Big Brother coins van het roze team gewonnen en later een pizza avond. Afgelopen avond kwamen de spullen hiervoor binnen. De bewoners gaan met zijn allen aan de slag maar Big Brother spreekt hen toe. Groene team, ik zie dat jullie zelf onderweg zijn om de tafel te dekken. Dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Het verliezende team kookt voor jullie maar dekt ook jullie tafel. En zorgt dat er voor jullie vanavond aan niks ontbreekt. Het roze team gaat aan de slag, de pizzaoven in de tuin wordt aangestoken om lekkere pizza’s te bakken. Het groene team mag in de gameroom eten en het groene team gewoon in de woonkamer. Zij moeten het doen met geroosterde boterhammen.

Verder hebben Lindsey, Chiara en Michelangelo het over Ilse. Ilse en Lindsey kunnen niet zo goed met elkaar opschieten. Ilse werd er zelf emotioneel van. Lindsey snurkt nogal en Ilse heeft daar onder andere last van. Chiara zegt tegen Lindsey dat als Ilse haar wakker maakt ze niet moet flippen. Ik flipte ook niet zegt Lindsey, ik schrok. Ik had een goede droom over thuis. En in de ochtend was ze me totaal voor de bus aan het gooien. Ik dacht is dit nu nodig. Het was een overlapping van dingen. Ik hoop dat ze er nu iets positiever in gaat staan. Ze heeft een gesloten houding, daar kan ze misschien niks aan doen, ik weet niet. Het komt goed… Chiara benadrukt dat er nog een bed vrij is bij hun, je bent altijd welkom voegt Michelangelo eraan toe. Denk er maar over na benadrukt Chiara. Daarna speculeert het drietal over de nominaties. Michelangelo heeft het gevoel dat hij er sowieso op komt. Lindsey denkt dat het team het nominatiespel moeten doen. Of er komt nog een apart spel. Ik weet het niet man.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in het Big Brother huis. De bewoners maken gebruik van de douche, het warme water lijkt voor nu even te werken en daar wordt gretig gebruik van gemaakt. Wat gaat deze nieuwe dag brengen? Moeten de bewoners vandaag weer verschillende battles spelen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.4]

Ook interessant:

1 Reactie

Lydia lepee 24 januari 2023 - 10:53

Iemand wakker maken voor snurken is egoistisch!
Dat mag niet gebeuren in een kleine gemeenschap,waar vrede belangrijk is!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page