Home » Danny praat met Chiara en Jolien over het nomineren

Danny praat met Chiara en Jolien over het nomineren

Door BigBrotherNederland

Danny, Jason en Michelangelo zijn deze week de genomineerden. Michelangelo ging al een gesprek aan met Chiara en Danny besluit ook met haar een gesprek aan te gaan. Later gaat hij ook nog met Jolien aan te gaan.

Danny en Chiara gaan buiten zitten. Chiara legt uit dat ze allemaal water bij de wijn hebben moeten doen omdat ze maar 2 mensen mochten nemen. Danny is uit tactische redenen gekozen. Als jij moet nomineren zou jij ons vroeg of laat ook nomineren. Laat antwoordt Danny, het eerste wat ik tegen Charlotte zei geen van jullie drie staat op mijn lijstje. Chiara geloofd niet dat zijn finale er met hun uit ziet. Dat is wat anders zegt Danny. Chiara legt uit dat verschillende mensen het zouden doen. In overleg is dat gebeurt. Danny vraagt zich af waarom hij. Ik zei gisteren in de slaapkamer nog, ik dacht er voor 80 procent niet op te komen. Ik vond het ook k*t om dat te zien antwoordt Chiara. Danny zegt dat hij bij haar een gevoel en een idee waar hij zou staan. Ik zat daar schijnbaar helemaal naast. Jolien weet ik niet, ze heeft mij vorige week al genomineerd jij niet. Dus denk even verder merkt Chiara op. Dat is een van de redenen geweest voegt ze eraan toe. Ze koos het liefst voor jou omdat ze geen connectie met jou heeft. Je moet uiteindelijk toch een keuze maken benadrukt Chiara. Ik denk dat als je het ziet je het beter gaat begrijpen. Danny snapt het niet.

Daarna gaat Danny het gesprek aan met Jolien. Jolien vertelt aan Danny dat ze met zijn allen overeen zijn gekomen. Niemand van de drie gaat zeggen ik wilde het niet. Dat hebben we daar gezegd. Ik was er oke mee omdat we de eerste weken weinig klik hadden. Ik heb dat gevoel nu nog niet echt. Het moment dat ik die pin had had ik het gevoel dat je wel met mij ging praten. Voor mij voelde het aan alsof je het daarom deed. Ik dacht is dit oprecht. Of omdat je wilde dat ik je niet zou nomineren. Dat is mijn gevoel, ik heb ook van anderen gehoord dat je met mij niks hebt. Puur de klik antwoordt Danny. Je doet hier veel in het huis benadrukt Jolien, je bent een goede kerel maar voor mij was dat het ding. Danny snapt het maar het was voor de derde keer op rij. Ik ben met Charlotte goed, met Chiara. En ik had oprecht meer klik met jou en het was puur toeval toen jij die pin had dat het minder was. Ik heb 0,0 spel gespeeld, het was oprecht vanuit mij. Meer een babbeltje doen. Jolien had liever nog voor de nominatie gebabbeld, dan was de keuze misschien anders geweest. Maar ook de opmerking die je met Chayron, dat jullie zeiden dat je bepaalde personen nodig hebt om ver te geraken. Dat zette ons aan het denken. Hoe oprecht zijn ze? Ze gaan volledig voor zichzelf en dat mag. Maar ik denk dat jij mij zou nomineren, het was voor mezelf te redden.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.6]

Ook interessant:

6 Reacties

Corina 2 februari 2023 - 18:18

Op Danny stemmen

Beantwoord
Hans 2 februari 2023 - 18:24

Danny wil maar niet begrijpen dat hij er ook kan worden uit gestemd , tja dat is Big Brother iedereen kan eruit gestemd worden ook Danny en omdat die niet zo populair is zit die voor de 3de keer op de nominatiestoel en hij roddel over iedereen.

Beantwoord
Alex 2 februari 2023 - 18:38

De echte reden hoor je natuurlijk niet.

Beantwoord
Yvonne kerssens 2 februari 2023 - 19:56

Nomineeren is altijd weer een gesprek waard onfer de bewooners,en altijd lastig.want je wil eigelijk nooit nomineeren !!

Beantwoord
Hans 2 februari 2023 - 20:48

Mooie uitzending vanavond ik heb genoten en wat was Jason goed zeg , op naar morgen 🙂

Beantwoord
Jongen 3 februari 2023 - 22:49

De drie jongens die nu genomineerd zijn zorgen alle 3 voor sfeer in het huis , elk op hun eigen manier brengen ze leven in de brouwerij , beter was geweest dat de saaie bankhangers naar huis zouden gaan : rob, chiara , bart en jaqueline

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page