Home » Jolien is naar de fan room geweest en vertelt haar medebewoners hoe het was

Jolien is naar de fan room geweest en vertelt haar medebewoners hoe het was

Door BigBrotherNederland

Gisteren heeft Jolien toegang tot de fan room gewonnen tijdens een spel tijdens een livestream onderbreking. Afgelopen avond mocht Jolien naar de fan room. Als ze weer terug komt in het huis vertelt ze over haar ervaringen in de fan room.

Ik heb daar zitten te janken als een vrouw vertelt ze aan alle vrouwen die binnen zitten, de meeste mannen zitten in de hottub. Het was echt leuk gaat Jolien verder. Ik kwam binnen en je had links een printer staan. Er stond een tv en een telefoon. Er waren drie knoppen en daar kon je op duwen. Rechts had je een muur met allemaal tweets, over mijzelf en over iedereen. Positieve en negatieve dingen. Voor mij stond een bord en daar stond op wie is de meest tactische speler in het huis. Daar stond 1 tot 10, er waren 5 mensen ingevuld en 5 niet. Ook stond er wie is het meest te vertrouwen. Ik weet van beide 5 wel. Ik mocht op mijn gemak alles lezen en kijken. En dan mocht ik op 2 knoppen duwen. Ik heb gekozen voor de fax met een brief en televisie. Ik heb een brief van iemand gekregen, een fan. En ik had een videoboodschap van een vrouw, een Nederlandse fan. Ze had een kaartje naar Ali gestuurd had maar ze vond mij heel oprecht en vrolijk. Allemaal lieve dingen. Dat ze mij oprecht vinden. Het heeft voor mij goed gedaan om het te zien.

Verder is Rob nog altijd klaar met zijn verblijf in Big Brother. Afgelopen avond is hij naar de dagboekkamer geweest en kwam daar met enige emotie uit. Met Rob sprak hij later op de bank over zijn gevoelens die hij eerder ook al aangegeven had. Hij is klaar met zijn verblijf in Big Brother, zijn gezondheid is niet in orde en de kaars is naar eigen zeggen op. Hij hoopt genomineerd te worden en door de kijker weggestemd te worden. En hij gaat dat zeker aangeven bij diegene die power of nomination heeft.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.7]

Ook interessant:

6 Reacties

Gezina 20 februari 2023 - 07:56

Ja dat vind ik ook. Hij doet niks en probeert op alle manieren aandacht te krijgen. Jolien en Chiara zijn 2 vreselijke meiden. Zo nep. Eruit met die 3.

Beantwoord
Lydia 20 februari 2023 - 07:58

Spijtig een opgevever!
Men moet de moed er altijd inhouden Rob,!

Beantwoord
Lydia 20 februari 2023 - 07:59

Men moet de moed er altijd inhouden Rob,!
Wie is de betrouwbaarste speler BigBrother?

Beantwoord
Agnes schepers 20 februari 2023 - 08:14

Rob eruit is een zielig ventje ne grote profiteur

Beantwoord
Ennie 20 februari 2023 - 08:14

Bij nominatie van rob niet weg stemmen. Een echte vent stapt op,of speelt verder.

Beantwoord
Alex 20 februari 2023 - 09:41

Janken als een vrouw? Dat klinkt niet erg geëmancipeerd.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page