Home » De bewoners krijgen de originele meubels weer terug en Lindsey twijfelt aan het nominatie plan van Michelangelo

De bewoners krijgen de originele meubels weer terug en Lindsey twijfelt aan het nominatie plan van Michelangelo

Door BigBrotherNederland

Eerder werden de bewoners verrast door het meubilair wat verandert is door kartonnen meubels.Aan het kartonnen tijdperk is alweer een einde gekomen. Afgelopen avond sprak Big Brother de bewoners toe, het is tijd om de mooie kartonnen meubels weer terug te ruilen voor de minder persoonlijke maar wellicht wel comfortabele originele meubels. In de gameroom staat alles, jullie doen dit gezamenlijk. Jullie mogen één kartonnen stoel houden als een herinnering en aandenken aan de kartonnen fase in mijn huis. Kies de mooiste uit en die laat je staan. De rest mag naar de gameroom. En de meubels mogen op hun oorspronkelijke plaats zodat alles weer netjes is. De bewoners gaan snel aan de slag om al het karton weg te brengen en de originele meubels terug te zetten. Na flink wat verhuizen staat alles weer op zijn plek.

Voordat de meubels verandert werden heeft Michelangelo nog een gesprek met Lindsey over de nominatie. Michelangelo heeft power of nomination en hij moet dus medebewoners nomineren. Eerder besprak hij al het plan met Lindsey om haar, Ali en Charlotte te nomineren. Afgelopen avond bespraken de twee nogmaals dat plan. Reageer gewoon positief als het erop komt zegt Michelangelo. Het is wel een risico antwoordt Lindsey, denk je niet dat je met Jason sterker staat? Volgens Michelangelo is het punt dat er een Belg weg moet. Lindsey merkt op dat haar avontuur wel voorbij kan zijn hierdoor. Ja zegt Michelangelo maar ik ben nog aan het nadenken ook over Jason en zo. Volgens Lindsey staan Jason en Charlotte op nummer 1. Ik twijfel gewoon, ik weet niet wat Ali voor switch heeft gemaakt deze week. Ik vind het gewoon zo riskant. Het komt goed benadrukt Michelangelo, we komen eruit. Als we de finale doen dan is dat sowieso samen. Als deze week voorbij is is het sowieso finaleplek. Ik moest gewoon denken aan de consequenties geeft Lindsey toe en Michelangelo zegt dat hij er nog steeds over denkt…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.2]

Ook interessant:

4 Reacties

Lydia 23 februari 2023 - 08:54

Doe uw eigen gedacht Michelangelo!

Beantwoord
Lydia 23 februari 2023 - 08:56

Wanneer de nominaties Big Brother?

Beantwoord
Alex 23 februari 2023 - 09:10

Vreemd, van die kartonnen meubels heb ik nog niets op de tv gezien.

Beantwoord
Sjef 23 februari 2023 - 09:43

niet zeuren, ze moet er gewoon uit

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page