Home » De bewoners kunnen challenges kopen in de wall en Jolien en Chiara ontvangen hun persoonlijke items

De bewoners kunnen challenges kopen in de wall en Jolien en Chiara ontvangen hun persoonlijke items

Door BigBrotherNederland

Vandaag hebben Jolien en Chiara een persoonlijk item gekregen door middel van een spel. Bart mocht de prijzen verdelen over de koppels, en als deze koppels het spel zouden winnen kregen zij de door Bart gekozen beloning. Jolien en Chiara zijn in de dagboekkamer geweest, Jolien kreeg een foto van zichzelf en haar vriend. Chiara kreeg als persoonlijk item een ring van haar zus. De dames mogen deze items hun gehele verblijf houden. Lindsey en Charlotte mochten vandaag een brief schrijven naar een van hun dierbaren. Ze zijn daar dan ook druk mee bezig.

De bewoners hadden vanmorgen al ontdekt dat er verschillende spreuken in de big brother wall zaten, zoals een met de tekst hooghouden. Dit blijken uitdagingen te zijn. De uitdagingen zijn voor 2 big brother coins te kopen uit de wall. Als de challenge lukt krijg je 4 coins als beloning. Over elke challenge mag je 20 minuten doen. De wall is maar beperkt open en dagelijks mogen er maar een beperkt aantal challenges gekocht worden. Ias heeft pingpong gekocht en moest 60 keer pingpongen. Dit deed hij met Ali en de challenge is gelukt. Ali heeft hooghouden gekocht en moest een bal 100 keer hooghouden. Ook hem lukt het en wint hiermee 4 coins. Michelangelo koopt de laatste challenge die vandaag aangekocht mag worden. Het was de challenge vallende stenen. Hij moest binnen 20 minuten dominosteentjes opzetten en daarna om laten vallen maar dat is hem niet gelukt. Inmiddels is de avond alweer aangebroken. Gaat er vanavond nog iets gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.7]

Ook interessant:

2 Reacties

Lili 26 februari 2023 - 19:16

Omvallennnnnnn…

Beantwoord
Alex 26 februari 2023 - 21:36

Dat van die dominostenen lijkt me juist het eenvoudigst.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page