Volgens Michelangelo wacht Chiara op haar en hoopt ze dat hij de finale haalt

Volgens Michelangelo wacht Chiara op haar en hoopt ze dat hij de finale haalt

Afgelopen avonds is rustig verlopen. Er zijn gesprekken geweest over de nominatie uitslag van deze week. De mannen van de blauwe kamer zijn van mening dat ze de komende weken zich extra in moeten zetten om de power of nomination te behouden. Maar de mannen van de rode kamer denken er precies hetzelfde over. Verder heeft Michelangelo nog een kort gesprek gehad met Bart over Chiara die plotseling vertrokken is door privéomstandigheden. Volgens Michelangelo zou Chiara gezegd hebben dat ze hem over de rode loper wil zien lopen en daar op hem zal wachten. Ik vertelde toen hoe ik mij voelde de laatste week en ze zei ik ook en we zien wel…

Inmiddels is een nieuwe dag alweer enige tijd van start gegaan. Het is een typische vrijdag in het Big Brother huis, rustig. De bewoners stonden vrij laat op, ze hebben gegeten en er wordt wat gekletst. Bart was nog wel geïrriteerd over de afwas. Afgelopen avond is er nog van alles gemaakt en niet goed opgeruimd. Bart heeft de rest hierop aangesproken. Michelangelo en Lindsey zijn inmiddels aan het koken, ze maken worsten. Wat gaat er vandaag nog gebeuren in het huis? Je kunt nog steeds je stem uitbrengen op één van de genomineerden, welke bewoner hou jij het liefst in het huis? Ias, Ali of Jolien?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 3.8]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *