Michelangelo haalt de tetris opdracht in de secret room niet, het is een rustige dag

Michelangelo haalt de tetris opdracht in de secret room niet, het is een rustige dag

Vandaag is het een vrij rustige dag in Big Brother. Net na het ontbijt werd Michelangelo naar de secret room geroepen en daar moest hij de keuze maken uit een spel. Hij koos voor het symbool met de tetris blokjes. Hij staat te rillen van de kou en vraagt aan Big Brother of de verwarming straks wel aan mag. Big Brother beloofd dat hij gaat zorgen dat het behaaglijker wordt. Na de lunch wordt Michelangelo naar de secret room geroepen om het spel te spelen. Het is hetzelfde spel wat Jason eerder speelde. Big Brother vertelt dat Michelangelo speelt voor een punt in het secret room klassement. En als hij de meeste punten mocht behalen dan mag hij als eerste het secret room finale spel spelen. Als je dat wint win je een grote beloning. Maar eerst moeten alle puzzels zijn opgelost. Je krijgt 15 minuten de tijd om de puzzel op te lossen. Als je dat lukt verdien je 1 punt voor het klassement. Hoe sneller hoe beter, elke minuut die overblijft levert 1 coin op. Als je het niet oplost mag iemand anders of jij het later opnieuw spelen. Je kunt hulp inroepen van de online kijker. Een hint kost 1 minuut en dus potentieel 1 coin. In de kasten liggen voorwerpen, een van die voorwerpen kunnen je mogelijk helpen met het spel.

Dan de puzzel zelf gaat Big Brother verder. Je ziet voor je een woorden rek met vakjes en in die vakjes kun je letters laten vallen. Horizontaal maken de letters een woord dat het antwoord vormt op een vraag. Die vragen kun je nu nog niet zien, je mag er naar kijken als ik af heb geteld. Elke vraag heeft een eigen antwoord nodig. In de spiegel tegenover je kun je de woorden in het woorden rek zien. Je speelt dus eigenlijk in spiegelbeeld. Het paarse vlak vormt uiteindelijk een woord, dat is het eind woord. Daar gaat het eigenlijk om. Als je dat woord hebt heb je de puzzel gehaald. Je moet alle horizontale woorden ook goed hebben. Als je een fout maakt moet je de schuif aan de onderkant gebruiken, dan vallen alle letters er weer uit. Big Brother telt daarna af en het spel begint.

Michelangelo haalt alle letters uit de bak en sorteert deze. Daarna loopt hij de vragen (zie onderstaand door). De vraag hoe de vriendin van Chayron heet weet hij niet. Maar het antwoord op vraag 6 was ook niet juist laat Big Brother weten. Hij vraagt een hint en hij krijgt door dat het woord esport moet zijn. Hij vraagt weer een hint, de vriendin van Chayron heet Sharon. Daarna vraagt hij weer een hint, waar Bart vaak op loopt zijn stelten. Michelangelo vraagt weer een hint, de pasgeboren kleinzoon van Rob heet Noli. Vraag 2 weet hij te beantwoorden dat is crossfit. Maar hij spelt deze verkeerd, dus alle letters moeten weer uit het rek tot frustratie van Michelangelo. Maar dan zit de tijd erop, Big Brother laat weten dat hij het helaas niet gehaald heeft. Michelangelo baalt, hij vindt dat die vraag er niet in had moeten zitten voor iemand die na 4 weken al weg is gestemd. Hij (Danny) moest naar huis en toen hij  weer terug kwam vond ik dat oneerlijk legt hij verder uit. Het is frustrerend maar ik dacht de poppenkast gaat weer starten. Dat klinkt allemaal niet zo goed laat Big Brother weten. Dit hoort natuurlijk bij een experiment. Er zijn pieken en dalen. Michelangelo gaat daarna het huis weer in…

Verder hebben Ali en Lindsey dit keer gekookt, ze hebben nacho’s, taco’s en wraps gemaakt. Wat gaat de avond nog brengen in het huis?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.3]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *