Back to reality week gaat van start: een feestje, Big Brother journaal en kiezen wie er voor het laatst naar de secret room mag

Back to reality week gaat van start: een feestje, Big Brother journaal en kiezen wie er voor het laatst naar de secret room mag

Gisteren tijdens de liveshow werd bekend dat Ali Big Brother moest verlaten. Ook werd er al gemeld dat er een feestje aan zat te komen. Big Brother sprak de groep dan ook toe. Jullie hebben met zijn zessen de halve finale gehaald en om dat te vieren staat er iets lekkers voor jullie klaar in de voorraadkamer. Er staan wat drankjes en lekkere hapjes klaar. Nog wat later maakt Big Brother het thema van deze week bekend. Op het scherm krijgen ze een video te zien. Dit experiment duurt al 72 dagen vertelt Big Brother. Ik zie en hoor alles, er zijn geen geheimen voor mij. Ik ken jullie beter dan jullie jezelf kennen. Tijdens deze 72 dagen is er van alles gebeurt. In jullie eigen wereld maar ook in de buitenwereld. Ik ga jullie stap voor stap meenemen deze week. Het is back to reality week.

Nog wat later was er een Big Brother journaal. Hierin werd duidelijk dat de bewoners zelf mogen beslissen wie er voor het laatst naar de secret room gaat. De groep ging in overleg maar al snel kwamen ze erachter dat ze er niet uit kwamen. Er wordt besloten om een loting te doen. Die staat vandaag op het programma. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. De daily basics zijn dit keer weer geleverd. Maar het is anders dan normaal. De daily basics zijn niet samengesteld door Big Brother maar door naasten of fans. Iedere dag krijgt een bewoner daily basics samengesteld door naasten of fans. Vandaag is Jolien aan de beurt. Er zit ook een briefje van haar vriend bij. Haar daily basics bestaan uit aardappels, zalm en bloemkool. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 32 Average: 4.6]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *