Home » Lindsey speelt het laatste spel in de secret room, Jolien heeft haar moeder gezien, Bart zijn vrouw en Charlotte kreeg een brief

Lindsey speelt het laatste spel in de secret room, Jolien heeft haar moeder gezien, Bart zijn vrouw en Charlotte kreeg een brief

Door BigBrotherNederland

Er was een zeer lange livestream onderbreking van een paar uur. Als er weer beeld is maken we uit de verhalen op dat Jolien haar moeder gezien heeft, Charlotte een brief van haar broer gehad heeft en Bart ook zijn vrouw gezien heeft. De moeder van Jolien sprak iedereen aan alsof zij iedereen al jaren kende het was volgens de groep erg onwerkelijk. Ook zou de moeder van Jolien tegen Charlotte haar gerustgesteld hebben naar aanleiding van de eliminatie. Later zei de moeder van Jolien ook om niet aan de oprechtheid van Charlotte te twijfelen.

Verder heeft Big Brother zich ook weer gemeld. Bewoners, zo meteen wordt het allerlaatste secret room spel gespeeld. Charlotte jij staat aan de leiding in dit klassement. Je hebt 1 spel gehaald maar in de allersnelste tijd. Danny jij had 1 punt maar dat ben je verloren toen je het huis werd uit gestemd, jij hebt als enige 0 punten. Jullie moeten zelf kiezen wie het laatste spel mag spelen. Ik kom zo bij jullie terug en dan wil ik het weten. Uiteindelijk wordt er voor Lindsey gekozen. Zij mag het laatste spel spelen in de secret room.

In de secret room staat het spel klaar,Big Brother zegt dat het haar laatste eer is om het laatste spel te spelen. Doe je best om het spel te halen want als je niet slaagt wordt het door niemand gespeeld. Je hebt als laatste de kans een spel te spelen. En het klassement speelt een belangrijke rol later in deze week. Jij krijgt 7 vragen en het is aan jou om het antwoord op deze vraag te vinden. En om de letters op de juiste plek te plaatsen. Je kunt de woorden alleen via de spiegel zien. Als dat gelukt is staat er een woord in het paars omlijnde deel. Ik zal aangeven of het gelukt is of niet. Big Brother telt af en Lindsey gaat aan de slag. Het is hetzelfde spel als wat Michelangelo en Jason eerder speelde.

Lindsey gaat aan de slag met de antwoorden te vormen met woorden. Bij de tweede vraag vraagt Lindsey hulp van de kijker. Het woord moet esport zijn. Bij de derde vraag maakt ze een fout, de letterbak moet dus weer leeg en ze moet overnieuw beginnen. Ze maakt een fout in de spelling en moet de letterbak weer legen. Bij vraag 4 vraagt ze weer een hint, het woord is stelten. De kleinzoon van Rob weet ze niet en dat is Noli. Ze heeft dan nog ongeveer 1.42 minuut over. Vraag 2 weet ze niet en uiteindelijk komt ze op het woord crossfit. Vraag 1 weet ze ook maar ze weet het niet binnen de tijd te halen. Helaas zegt Big Brother, 2 mensen voor jou hebben zich ook stuk gebeten op de puzzel maar niemand kwam zo dichtbij als jij. Vond je het wel leuk? Lindsey antwoordt van wel, de vragen wist ik wel en de hints hebben goed geholpen. Ik heb wel genoten. Big Brother laat weten dat ze weer terug het huis in mag en dat later deze week het finale spel gespeeld wordt.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.4]

Ook interessant:

3 Reacties

Yvonne 19 maart 2023 - 19:53

Ik hoop dat jeson windt ga dummen

Beantwoord
Alex 19 maart 2023 - 20:09

Het is een onmogelijk spel.

Beantwoord
Jooske Heijsteeg 19 maart 2023 - 23:19

Deze puzzel was duidelijk te lastig. Niemand die erin slaagt om deze op te lossen. Het maken van woorden in spiegelbeeld, dat is gewoon onmogelijk. Dat kan niemand. Kortom, het is gewoon niet mogelijk om deze puzzel binnen 15 minuten op te lossen. Daarom is het goed dat Big Brother voor deze puzzel dan een bye heeft gegeven, zodat niemand deze meer hoeft op te lossen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page