Home » Lindsey, Danny en Jolien zijn de genomineerden van deze week

Lindsey, Danny en Jolien zijn de genomineerden van deze week

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is aangebroken in Big Brother. Er zijn weer nieuwe daily basics samengesteld, niet door Big Brother maar door naasten en fans. Dit keer voor Charlotte, op het menu voor vanavond staan mosselen en friet. Na het ontbijt gaan een aantal bewoners in de tuin zitten. Big Brother roept iedereen naar de woonkamer, het is tijd voor de nominatie uitslag! Met wat gezucht wacht de groep de uitslag af. De eerste genomineerde bewoner is: Lindsey. Oke zegt Lindsey. De tweede bewoner die op het scherm te zien is is: Danny. En de laatste bewoner die op het scherm verschijnt is: Jolien. Lindsey, Danny en Jolien zijn dus de genomineerden van deze week. De kijkers hebben besloten merkt Lindsey op. Wij moesten ieder maar 1 nomineren dus dan heeft de kijker besloten. Jullie hebben maar één iemand moeten nomineren vraagt Charlotte. Ja antwoordt Lindsey, ik denk dat ik hier vanuit het huis eruit ben gekomen? Jolien zegt dat ze niks heeft gekozen, ze had gewoon een gesprek met Big Brother. Danny weet niet waar deze drie namen anders vandaan komen. Lindsey zegt dat ze binnen kwamen en ze één naam moesten doen. En wenst iedereen veel succes. Er volgen knuffels en Jolien lijkt het er moeilijk mee te hebben. Ik moet naar huis merkt ze op. Zeker als de kijkers hebben genomineerd.

Uit de gesprekken die daarna volgen wordt duidelijk dat de bewoners elkaar hebben genomineerd, ze mochten maar één naam doorgeven. Waarschijnlijk is hier Lindsey uitgekomen. Zij kon immers niet door het publiek gekozen worden. In de groep wordt er nog lang en veel over gespeculeerd…

Vanaf nu kun je stemmen op wie je in het huis wilt houden. Dit doe je via onderstaande linkjes:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.4]

Ook interessant:

8 Reacties

Lydia lepee 23 maart 2023 - 10:43

Goed genomineerd!

Beantwoord
Lydia lepee 23 maart 2023 - 10:43

Goed genomineerd!

Wie gaat naar huis?

Beantwoord
Alex 23 maart 2023 - 10:44

Heb Lindsey gestemd.

Beantwoord
Marisol 23 maart 2023 - 15:40

Trouwens bart heeft zijn dochter gezien linsdsay heeft niemand van dichtbij gezien zij verdient gewoon in de finale te staan

Beantwoord
Hans S 23 maart 2023 - 16:26

Ik heb weer op Jolien gestemd.

Beantwoord
yvonne kerssens 23 maart 2023 - 20:08

danny moet echt blijven hij moet echt naar de finale stemmen op danny ik zou gek worden als hij zaterdag weg gaat ! ! ! !

Beantwoord
Diane Lemmens 24 maart 2023 - 14:35

Danny en lindsey er uit

Beantwoord
Kiky 25 maart 2023 - 15:06

Als ze inderdaad eerder stoppen denk ik dat er deze week dus 2 mensen naar huis gaan. Hoop dat Danny en Lindsey gaan, heb hier helemaal niets mee. Dan de uitslag voor volgende week zou voor mij zijn 1 Jason, 2 Bart, 3 Jolien en 4 Charlotte. De nummers 1 en 2 zouden nog omgewisseld kunnen worden.
Dat zou qua waarde voor de totale groep het meest eerlijke zijn.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page