Home » Bart kreeg bezoek van zijn dochter en de reden waarom Lindsey niet genomineerd kan worden wordt duidelijk in de uitzending

Bart kreeg bezoek van zijn dochter en de reden waarom Lindsey niet genomineerd kan worden wordt duidelijk in de uitzending

Door BigBrotherNederland

Gisteren heeft Bart bezoek gehad van zijn dochter in het huis. Zijn dochter kwam langs tijdens een freeze opdracht. Het deed Bart dan ook erg veel en toen ze weg was werd er veel over gesproken. Het riep de nodige emoties op. De dochter van Bart had koekjes gebakken, ze zei ook dat ze hoopt hem pas 1 april te zien, doelend op de finale. Vandaag is het een erg rustige dag in het huis. Er worden spelletjes gespeeld, gepoetst en Bart leest een krant met daarin nieuws vanuit de buitenwereld: Big Brother News genaamd. Charlotte draagt na het finale spel van gisteren een pin op haar borst. Ze is deze week vrijgesteld omdat ze een toegangsticket kreeg voor de finale. Kijkers kunnen deze week bewoners nomineren, er is dus geen power of nomination. Op Lindsey kan niet gestemd worden, de oorzaak is vooralsnog onduidelijk. Volgens Big Brother wordt dit binnenkort tijdens de tv uitzending duidelijk wat hiervan de oorzaak is. Uiteraard komen we daar dan ook op terug. De bewoners worden verder één voor één naar de dagboekkamer geroepen. De rest vraagt zich af wanneer en of er nog iets gaat komen… Maar of dat ook gaat gebeuren?

Als je een bewoner wilt nomineren kan dat via onderstaande linkjes. Je beantwoord de vraag wie jouw favoriete bewoner in het huis is. De minst populaire bewoner(s) worden waarschijnlijk genomineerd:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 3.1]

Ook interessant:

4 Reacties

Yvonne kerssens 22 maart 2023 - 15:07

Super leuk dat bart zjn dochter langs kwam !!

Beantwoord
Alex 22 maart 2023 - 15:27

Misschien heeft Lindsey een vrijstelling.

Beantwoord
Gerar 22 maart 2023 - 20:50

Op Jason gestemd

Beantwoord
Patricia 23 maart 2023 - 13:15

Weg met die jolien. Wat een vreselijk mens

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page