De finalisten mogen kleding uitkiezen in de secret room en genoten van een rijsttafel

De finalisten mogen kleding uitkiezen in de secret room en genoten van een rijsttafel

Bart, Jason en Jolien zijn de finalisten van Big Brother 2023. Gisteren moest Charlotte het huis vlak voor de finale verlaten. Na de erfenis van Charlotte was er een lange livestream onderbreking. Bart, Jason en Jolien mochten kleding voor de finale uitzoeken. De kleding hing in de secret room. De finalisten konden daar keuze maken uit chique kleding. Jason kon moeilijk een keuze maken en heeft meerdere kledingstukken meegenomen om uiteindelijk iets te kunnen kiezen. Jolien had een roze jurk.

Wat later op de avond werden de finalisten verrast in de voorraadkamer. Dit keer geen daily basics maar een rijsttafel! Er stond van alles klaar en er was meer dan genoeg om van te genieten. Er waren ook lekkere biertjes en frisdrank. Aan de keukentafel genoot het drietal hier zichtbaar van! Inmiddels is de een na laatste dag van dit seizoen aangebroken. Je kunt nog steeds je stem uitbrengen. Wie is in jouw ogen de winnaar van Big Brother 2023?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.9]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *