Home » Danny verklapt details over de nominatie en Sonja koopt het laatste mysterieuze kistje

Danny verklapt details over de nominatie en Sonja koopt het laatste mysterieuze kistje

Door BigBrotherNederland

Danny heeft de power of nomination pin gewonnen tijdens een duel tegen teamgenoot Tyron. De twee moesten vandaag in de gameroom een puzzel met een touw oplossen. Het duurt niet lang of Big Brother roept winnaar Danny naar de dagboekkamer. Daar krijgt hij wat details over zijn taak: nomineren.

Danny loopt naar buiten waar Lenie, Tyron, en Tom in de hottub zitten. Jij zit er ook bij zegt Danny verbaasd tegen teamgenoot Tyron. Ik kan jou ook nomineren! Dus onthoud het goed, power of nomination betekent dat je ook je teamgenoot kunt nomineren. Maar je weet hoe het zit, dat kan ik je nu al zeggen voegt hij eraan toe. En ik moet vanavond uit één persoon beslissen. Tom vindt het kak maar volgens Danny is dat zeker niet zo. Ik ben blij benadrukt hij. Dan staan er drie kandidaten op merkt Tom erop. Hou er wel rekening mee in de toekomst he boys benadrukt hij. Goed om te weten, ik ben blij. Als ik een duo zou moeten pakken was het moeilijker voor mij. Je moet vanavond al beslissen vraagt Lenie. Ja laat Danny weten. Uiteindelijk wordt Danny teruggeroepen naar de dagboekkamer. Volgens Sonja heeft hij iets teveel gezegd…

Sonja heeft in overleg met teamgenoot Tom het laatste mysterieuze kistje uit de wall gekocht. Gisteren ontstond hier wat commotie over omdat Ariana en Ashley zonder overleg twee kistjes gekocht hadden. De twee gaan eerst in overleg of ze hun coins uit willen geven aan het kistje. De twee zijn het erover eens en Sonja wil geen toestemming vragen. Gewoon mededelen dat ze het gaat pakken. Ze loopt de woonkamer in en zegt dat ze het doosje gaat pakken. Groot gelijk laat Ashley weten. Ook de rest lijkt er geen probleem mee te hebben. Sonja en Tom lopen naar de wall betalen en pakken het doosje. Wat erin zit is nog afwachten, het zit op slot maar er zit geen sleuteltje bij. Wordt vast en zeker vervolgd…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Lydia lepee 17 januari 2024 - 17:37

Afwachten ….
Kan tegenvallen…..

Beantwoord
Alex 17 januari 2024 - 23:26

Nu wordt het ingewikkeld. Het verhaal loopt ver voor op de tv-uitzending. Wie zijn die 3 genomineerden?

Beantwoord
Lydia lepee 18 januari 2024 - 08:11

Alex niemand weet het!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page