Home » Jimmy heeft het zwaar, Big Brother is volgens hem een rare wereld

Jimmy heeft het zwaar, Big Brother is volgens hem een rare wereld

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hadden de bewoners een meditatie van Ariana en kregen ze een dilemma voorgeschoteld van Big Brother. Jimmy besloot daarna vroeg naar bed te gaan. Gisteren werd al een beetje duidelijk dat hij niet lekker in zijn vel zit en zoekende is. Afgelopen avond had hij het ook zwaar. Gelukkig kwamen Alice en Ashley hem troost bieden.

Als Jimmy in zijn bed ligt komen Alice en Ashley bij hem zitten. Ashley zegt dat het in meerdere opzichten leuk is. Het is wel geforceerd in een keer met veel mensen. Met allemaal alfa mannetjes die de boventoon een beetje hebben. Dat kan overweldigend zijn als je moet landen. Ja antwoordt Jimmy. En Ashley benadrukt dat hij zijn tijd moet nemen en doen waarbij hij zich goed bij voelt. Je bent niet minder dan de rest. Iedereen is gelijk, niemand meer dan een ander. Ik voel me prima zegt Jimmy, het is met ups and downs. Ik dacht vanmiddag ik ben er weer… Dit proces had Ariana ook heel heftig zegt Ashley. Die moest ook van diep komen maar het komt echt goed. Dat kan een dag duren of drie dagen. Het heeft echt tijd nodig. Ik had het niet verwacht geeft Jimmy toe. Ik sta altijd aan en dit is zo’n rare wereld. Je bent hier echt op jezelf aangewezen merkt Alice op.

Ik moet het morgen ook los gaan laten gaat Jimmy verder. Ik snap dat ik mijzelf de tijd moet geven maar ik moet ook gewoon beginnen. Volgens Ashley gaat het met een golf beweging, het is een proces en dat komt echt wel goed. Ik heb mijn hele leven nooit druk gemaakt wat mensen van mij vinden zegt Jimmy, maar nu kom je in een situatie wat mensen ineens van je vinden en in een afgesloten ruimte. Je staat nu ook op een podium nu antwoordt Ashley. Ik heb het over de mensen hier zegt Jimmy, die vinden wat en dat kun je niet uit de weg. Alice denkt dat hij een soort van acceptatie moet gaan voelen. Een knop om moeten zetten en de spanning wat loslaten. Je moet er echt op vertrouwen benadrukt Ashley, het gaat echt veranderen. Jij hebt ook een bijzonder verhaal en iedereen is geïnteresseerd in elkaar. Dat komt ook wel en dat hoort hier ook antwoordt Jimmy. Als jij de behoefte voelt, op zijn tijd benadrukt Alice. Wees gewoon jezelf. Dat is ook het makkelijkste zegt Jimmy, je loopt de deur door als jezelf maar loopt nog tegen 20 andere deuren aan terwijl er een camera op je snufferd staat en dat zien mensen niet. Het komt wel goed maar ik ben klaar met mijn mentale struggles en het proces. Dat komt verzekerd Alice. Daarna hebben de drie het onder andere nog over homo zijn, dragqueen en over de zoon van Ashley die uit de kast is gekomen.

Inmiddels is een nieuwe dag begonnen. Gisteren heeft Lenie met de groep afgesproken om voortaan met zijn allen om 9:00 uur te ontbijten. Iedereen was vanmorgen op tijd alleen Lenie was er wat later uit voor zijn doen, met als gevolg dat het brood nog niet klaar was. Het ontbijt start dus later, wat gaat deze nieuwe dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 23 januari 2024 - 17:25

Laat Lenie maar een coin betalen, dat heeft hij zelf bedacht!
Als dragqueen moet je er tegen kunnen in de schijnwerpers te staan.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page