Home » Dilano heeft het gevoel dat hij zijn plek in de groep moet verdienen en Jimmy lijkt het moeilijk te hebben

Dilano heeft het gevoel dat hij zijn plek in de groep moet verdienen en Jimmy lijkt het moeilijk te hebben

Door BigBrotherNederland

Ronahi en Tom lijken een geheime missie te hebben, tijdens het afwassen hebben de twee het weer over dingen die hun opvallen. Ze moeten een aantal dingen in het Big Brother huis benoemen die niet kloppen. Zo hebben ze het schilderij met een som erop, een stoel aan de keukentafel, ook zou er in  de “barbie kamer”een andere stoel zijn. Tom vraagt zich af hoe lang ze er de tijd voor krijgen. Wat de verdere details zijn over deze geheime missie is nog afwachten, wellicht wordt dit de komende dagen duidelijk.

Wat later komt Dilano bij het tweetal kletsen. Eerder was hij zwaar teleurgesteld doordat hij zo snel uitviel tijdens het spel. Ik heb het wel los kunnen laten verteld hij aan zijn medebewoners. Ik speel graag het spel en dan is het jammer dat je er snel uit ligt en heb je het gevoel dat dat snel was. En ik ben nog een beetje zoekende met Jimmy voegt hij eraan toe. Ja antwoordt Ronahi, hij houdt zich heel erg op de achtergrond. Volgens mij is hij normaal niet zo reageert Dilano op zijn beurt. Je moet je plek ook vinden in de groep merkt Ronahi op. Dat is ook zo zegt Dilano maar ik heb wel het gevoel dat jij gelijk goed in de groep ligt. Mensen vinden jou leuk. Ik heb dat niet perse en heb het gevoel dat ik dat moet verdienen. Tom denkt dat hij niet zoveel moet nadenken. Ze kennen jou al beter  dan dat jij denkt. Ik vind dat toch lastig gaat Dilano verder, er zijn al wat groepjes en daar val je nog niet in.

Nieuweling Jimmy is op zijn beurt in gesprek met Alice. Jimmy lijkt zijn verblijf lastig te vinden. Volgens hem worden kleine dingen heel snel grote dingen. Je bent daar in je achterhoofd wel mee bezig. Dat is ook logisch antwoordt Alice. Na een week heb je de routine wel een beetje en heb je de mensen leren kennen. Dan wordt je een beetje meer jezelf. Je bent in de groep heel de tijd dat was voor mij ook wennen. Ook antwoordt Jimmy en Alice zegt dat ze zich soms ook afzondert en dat fijn vindt. Dat heb ik ook antwoordt Jimmy, zo laat ik ook een beetje op maar hier ben ik nog een beetje zoekende. Maar het is ook je zit hier en je hebt het dan een beetje moeilijk en dat is dan meteen op televisie. Ik dacht ik ga erin en toch liep ik tegen een paar deuren op. Je leert jezelf nu wel kennen benadrukt Alice.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 22 januari 2024 - 18:00

Jimmy is een zwaargewicht zo te zien…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page