Home » Ariana gaat het gesprek aan met Tom, ze vindt hem super leuk waarmee ze aardig bedoeld

Ariana gaat het gesprek aan met Tom, ze vindt hem super leuk waarmee ze aardig bedoeld

Door BigBrotherNederland

De afgelopen periode is er nogal wat gebeurd tussen Ariana en Tom. Ariana was ervan overtuigd dat Tom haar leuk zou vinden. Toen Tom hierover hoorde ontkende hij dat. Hij heeft totaal geen gevoelens voor haar, Ariana toen ineens ook niet meer. Tom zelf weet er moeilijk mee om te gaan. Afgelopen avond besluiten de twee een gesprek met elkaar te hebben.

De twee gaan buiten even zitten. Wat ik nog even tegen je wilde zeggen begint Ariana. Ik heb nog steeds het gevoel dat jij mij niet aardig vindt. Wat helemaal oké is. Maar ik voel me daar een beetje ongemakkelijk bij. Op een gegeven moment viel iemand anders dat ook op. Die zei tegen mij wat vindt je eigenlijk van Tom? Ik zei ik vind het gewoon een leuke jongen. Maar met een leuke jongen probeer ik mee te zeggen, aardig. In ons land zeggen we gewoon leuk. Ik ben gewoon iemand die daar open in is. En ik heb ook gezegd dat ik je een mooie jongen vindt. Maar daar zit geen intentie achter benadrukt ze. Soms kijk je me niet aan, loop je gewoon weg of doe je net alsof ik er niet ben. Of dan zeg ik iets tegen jou wat gewoon aardig is en dan reageer je zo heftig. En dan denk ik er is toch niets aan de hand? Ik bedoel het gewoon aardig. Misschien dat jij zo bent wat ook helemaal oké is. Ik weet niet wat jouw issue met mij is maar ik wil gewoon met elkaar omgaan.

Volgens Tom is er helemaal niets. Ik ben hier ook niet met de gedachten van ik moet op mensen kwaad zijn. Ik heb voorafgaand heel veel dingen meegemaakt. Veel dingen ook een plaats gegeven en losgelaten. Ik kan terug mijzelf zijn, genieten van dingen. Ariana denkt dat hij het soms goed bedoeld maar het soms anders overkomt op anderen. Dat weet ik antwoordt Tom. Nogmaals ik vind jou aardig, dat hoeft andersom niet zo te zijn benadrukt Ariana. Maar we zijn hier wel samen, snap je? Oké zegt Tom maar ik heb geen problemen. Maar wel met mij merkt Ariana op. Nee zegt Tom, dat is wat er wordt gedacht. En daardoor ga ik misschien meer denken van oei. En dan weet ik het zelf niet meer hoe ik moet reageren. Daarom wilde ik dit tegen jou zeggen gaat Ariana verder. Dit is de tweede keer dat ik het zeg en ik ga het niet een derde keer zeggen. Als andere mensen dat ook opvallen ligt het niet aan mij, denk ik dan. Oké antwoordt Tom, ik ga er niet anderen bij betrekken. Dit is geen love island gaat Ariana verder, het is gewoon een game. Waar we het denk ik gewoon leuk met elkaar moeten hebben. Ik voel me er gewoon ongemakkelijk bij. Tegen anderen ben je super aardig en tegen mij nooit. Je bent een super leuke jongen, daar bedoel ik aardig mee. Maar ik word van jouw houding naar mij toe onzeker. Oké zegt Tom, dat is goed. Ik ga erop letten. Tom merkt wel op dat er bepaalde blikken kwamen van Ariana. En benadrukt dat hij er is om gewoon mensen te leren kennen en samen te leven in een huis als experiment.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.3]

Ook interessant:

10 Reacties

Gezina 25 januari 2024 - 09:00

Heel vreemd van Ariana. Ze vind Tom heel leuk en hij haar totaal niet. Ze blijft er maar over door gaan. Laat ze maar eens wat gaan doen. Helaas kan zij er nog niet uit.

Beantwoord
Elly 25 januari 2024 - 09:25

Zij maakt zich totaal belachelijk met haar verzinsels

Beantwoord
Christel 25 januari 2024 - 10:32

Volgens mij spoort ze niet helemaal hoor. Lekker naar huis laten gaan.

Beantwoord
Dorien 25 januari 2024 - 11:53

Wat een manipulatief gedrag. Hou ik niet van. Zo wordt Karen in een slecht daglicht gezet. Dat heeft ze niet verdiend. Wanneer migen we Ariana naar huis sturen?

Beantwoord
Elly 25 januari 2024 - 12:11

Sorry hoor, het isniet dat ik Karin niet mag maar zo door de dag is op livestreams te zien dat zij ook n roddeltante is die in vertrouwen vertelde dingen door anderen doorverteld met de reden er zelf beter op te staan….dat is geen goede ontwikkeling is mijn idee

Beantwoord
Erna 25 januari 2024 - 12:33

Tjee ze denkt dat ze heel wat is. Laat die jongen met rust met je onzin verhalen. Ze weet echt niet van ophouden. Hoevaak wil ze nog horen dat hij haar niet moet?
Zo gauw mogelijk naar huis!!!

Beantwoord
Alex 25 januari 2024 - 17:01

Ze maakt zo alleen maar problemen.

Beantwoord
Jella 26 januari 2024 - 09:14

Psychiater in de buurt voor een sessie met deze dame..!!

Beantwoord
aly 26 januari 2024 - 16:09

Dit wordt een beetje griezelig voor tom, en ik denk dat de psycholoog in moet grijpen bij zo iemand die de woorden verdraaid, die arme jongen weet ook niet meer wat hij moet,…

Beantwoord
Emmy 26 januari 2024 - 18:02

Ze hebben niets anders te doen hoop dat Lenie blijft

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page