Home » Ashley en Karen hebben een tactisch gesprek, gaan ze bondjes maken?

Ashley en Karen hebben een tactisch gesprek, gaan ze bondjes maken?

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hebben de bewoners een spel avond gehad. Het ging er gezellig aan toe en waren nog laat wakker. Ook hadden Ashley en Karen een tactisch gesprek over het spel…

De twee hebben het over bondgenootjes maken. Met wie wil jij dat vraagt Ashley. Karen antwoordt Danny en ik. En ik vraagt Ashley. Ja lacht Karen en volgens Ashley moet dat wel een beetje beginnen nu. We moeten er echt aan gaan werken benadrukt ze. Ja zegt Karen, de jongens gaan elkaar saven maar niet ons he. Nee antwoordt Ashley, ik heb vandaag ook wel het een en het ander gedaan. Ik zat daar aan tafel niet om mijn ass te redden. Want ik ging er toch wel op, doelend op haar nominatie. Dat wist ik gaat Ashley verder, dus ik denk ik moet een goede bank neerzetten. Hij heeft ook duidelijk gezegd dat hij eruit ging komen merkt Karen op. Dus die moet er constant opgezet worden. En fluistert daarna dat Lenie gevraagd zou hebben om mij de eerste week erop te zetten. Echt bizar antwoordt Ashley. Danny heeft volgens Karen toen gezegd dat hij dat niet doen en een eigen spel speelt. Maar ik heb dat in mijn achterhoofd gehouden benadrukt ze. Ashley laat weten dat ze tactisch moet spelen. Ik denk niet dat ze (Alice) gaat. Maar Danny is wel connected met de jongens. Dus dat is wel een beetje natuurlijk uhmm… Puntje bij paaltje denk ik niet dat hij ervoor gaat. En ook hoe Tom nu reageert gaat Karen verder, dat is niet goed. Hij ziet dat ook al.

Karen gaat daarna fluisterend verder en zegt dat ze weet wie ze erop zet als ze mag nomineren. Ashley antwoordt dat ook wel te weten. Ik wist het al voordat ik het huis uit was. Ja zegt Karen, hij is meer gaan spelen. Hij zegt dit en achter je rug iets anders. En als je Lenie tegen Jimmy zet, en Jimmy eruit komt. Jimmy kent ook super veel volk he benadrukt ze. Lenie doet ook cool tegen mij merkt Ashley op. Ik heb gezegd ik vind nog steeds wat ik vind. En in de dagboekkamer heb ik ook gezegd hoe ik erover denk. Ik vind het not done, nog steeds. Het spel is nu echt begonnen, meer dan je denkt. En nog meer dan ik eigenlijk wist. Ik heb dingen gehoord, hoor mijn naam vallen. Als ik zaterdag ga kan ik niks meer doen, ik wil zo graag nog wat knallen laten vallen. Karen weet een ding wel dat ze er een gaat laten vallen als ze mag nomineren. Dan gaan ze verschieten. Als je het laat knallen antwoordt Ashley, zeg er dan ook bij je krijgt nog de groeten van Ashley. Karen lacht en laat weten dat ze dat goed vindt, ik heb het ook alleen maar met Danny besproken.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.4]

Ook interessant:

8 Reacties

Elly 26 januari 2024 - 11:08

Tip voor Big Brother :::::
Voor iedere keer dat t woord schat wordt gebruikt 100 euro van t eindbedrag af
Als je de live stream aan hebt word je gek van 100x schat in n uur

Beantwoord
Rex 26 januari 2024 - 13:12

Ashley mag vertrekken, weg is weg.

Beantwoord
Agnes schepers 26 januari 2024 - 14:19

Das al rap dat ze bondsbestuurder maken

Beantwoord
Petra 26 januari 2024 - 17:44

Eerst Ashley eruit, Ariana volgt snel en bij de volgende nominatie Lenie eruit

Beantwoord
Alex 26 januari 2024 - 20:53

Ashley is wel gestegen bij mij. Wat mij betreft gaan Lenie, Tom en Ariana er uit, in die volgorde.

Beantwoord
Elly 26 januari 2024 - 21:38

Tja Alex …wel opletten hè Tom en Ariana zijn niet genomineerd dus die gaan er zeker niet uit
De genomineerde zijn Lenie, Alice en Asley

Beantwoord
Alex 26 januari 2024 - 22:13

Ik bedoel elke week één.

Beantwoord
Sandy 27 januari 2024 - 23:16

De eerste draak is er godzijdank uit: Lenie!
Een dominant achterbaks kereltje was het en wekte meer ergernis dan kijkplezier.
Ashley is in mijn beleving wel wat gestegen, zij mag nog wel even blij en want zij is de enige dame in het huis die durft op te komen tegen vervelende dominante figuren zoals een Lenie.
De volgende die wat mij betreft mag vertrekken is Ariana. Vreselijk vermoeiend om naar te kijken en altijd op zoek naar aandacht, positief of negatief. Bovendien spreekt ze zichzelf continue tegen, ze zegt A en morgen beweert ze weer B. Zeer onstabiele dame met een hoog irritatie gehalte. Dus hopelijk is de exit volgende week voor haar.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page