Home » Lenie reageert op zijn vertrek uit Big Brother

Lenie reageert op zijn vertrek uit Big Brother

Door BigBrotherNederland

Lenie moest na de live show het huis verlaten. Hij kreeg de minste stemmen en moest vertrekken. Maar hoe kijkt hij terug op zijn verblijf in het Big Brother huis? Dat lees je hier!

Ik heb het heel mooi beleefd het avontuur laat Lenie weten, het ging fantastisch. echt een beleving om mee te maken Ik ben super trots op mijzelf. Het voelt altijd kl*te, je wilt altijd in het huis blijven natuurlijk. Ik heb bij mijzelf ook gedacht als het zo is dan is het zo. Dan ga ik lekker naar huis, mijn thuishaven. Ik weet waar ik naar toe ga. Ik ben naar het huis gekomen om mijn spel te spelen. Dat heb ik vind ik redelijk goed gedaan. Ik ben er twee weken in gebleven en nu zit ik hier. Het is echt een mindf*ck wat je daar krijgt. Ik ben erin gestapt dat ik mijzelf zou blijven, dat ben ik ook gebleven. Ik heb overal aan meegedaan. En als ik moest strijden heb ik dat ook gedaan. Mijn favoriete spel was met de gekleurde blokken die je om moest draaien Daar heb ik de vrijstelling ook mee gewonnen. Ik heb geen favoriete vrouw in het huis, mijn favoriet is Tyron. Tyron is een persoon die echt in de finale kan komen. Daar ben ik van overtuigd en ik wens hem heel veel succes. Ik hou van jullie allemaal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe)

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Lili 30 januari 2024 - 23:12

Spijtig dat hij eruit is…Tom en Alice Rip….

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page