Home » Basiri heeft het moeilijk en wil naar huis

Basiri heeft het moeilijk en wil naar huis

Door BigBrotherNederland

Nadat Tyron naar het solo house gegaan is gaan Basiri en Doriana naar de waterloper. De langdurige verdienopdracht is nog altijd gaande. Al snel hebben de twee een gesprek over het spel en hun verblijf in het huis.

Het is heftig zegt Doriana. Ja antwoordt Basiri, hij (Randy) is het daar beu. Denk je vraagt Doriana. Ja gaat Basiri verder. Het is niet makkelijk ook al lijkt het makkelijk. Ik had het ook makkelijk verwacht. Ik kan me dat niet voorstellen antwoordt Doriana maar jij wel. Je hebt daar niks te doen en dan zit je daar zegt Basiri. Hij was zich hier al aan het vervelen met veertien man. Ik denk wel dat ze blij zijn dat ze elkaar weer zien merkt Doriana op. Heel blij benadrukt Basiri, dat gaat hem deugd doen. Ik denk ook wel dat hij verwacht had dat Tyron zou gaan zegt Doriana dan. Die zijn er nu gewoon samen, dat de beste mogen winnen. Maar ik geloof erin dat ze beide blijven. Tenzij er sterke spelers op de lijst staan. Ik had het niet zien aankomen, ik had Tom en Ronahi verwacht of Dilano en Jimmy.

Dan vraagt Doriana aan Basiri of hij het moeiijk heeft. Toch wel ja geeft Basiri toe. Ik wil naar huis. Nee stamelt Doriana. Ik zweer het u antwoordt Basiri. Meen je dat vraagt Doriana waarop Basiri ja zegt. Echt waar ik wil echt naar huis. Maar hoezo vraagt Doriana door. De mirror room heeft mij gepakt legt Basiri uit. Ik dacht dat ik mij eruit zou kunnen krijgen. Ik vind het jammer voor het avontuur maar ik heb het langer volgehouden. Ik had daar (mirror room) al gezegd dat ik eruit ging. Ik dacht dat ik alles weer op zou pikken. Maar ik ben een man van ritme. Ik wist dat ik het moeilijk ging hebben… Daarna wordt de livestream enige tijd onderbroken. Zou Basiri zich nog kunnen herpakken?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.6]

Ook interessant:

9 Reacties

Jo 6 februari 2024 - 17:07

Van mij mag hij. Graag zelfs. 👍

Beantwoord
Sylvia 6 februari 2024 - 17:20

Basiri is een gevoelige jongen en mist zijn vriendinnetje en familie.

Maar ik zie hem niet naar huis gaan, zeker niet vrijwillig. Hij heeft nu een dipje en dat is normaal.

Beantwoord
Yvonne 6 februari 2024 - 17:27

Dat meen je niet wil bassiri naar huis,waarom?

Beantwoord
Sylvia 6 februari 2024 - 17:47

@yvonne, hij mist thuis iedereen. En Tyron nu bij Randy. Was even een opstapeling. Komt wel goed

Beantwoord
jeroen 6 februari 2024 - 18:14

hij doet zich vaak zo groot voor maar het is echt een gevoelige jongen maar dat durft hij niet te tonen

Beantwoord
Alex 6 februari 2024 - 18:18

Hij leeft wel weer op.

Beantwoord
Ostyn luc 7 februari 2024 - 07:10

Geef die mensen normale voeding en ze gedragen zich heel anders. Deze week rode kool, om dit te bereiden heb je ui en appelen nodig, peper zout azijn….arme diëetisten.

Beantwoord
Anne 7 februari 2024 - 08:40

Hoop dat het goed komt met hem.

Beantwoord
Agnes schepers 7 februari 2024 - 09:07

Naar huis als hij wil graag zelfs

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page