Home » Randy wint het laatste duel én vrijstelling

Randy wint het laatste duel én vrijstelling

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is aangebroken. En vandaag staat het laatste duel tussen Randy en Tyron op het programma. Diegene die wint wint een vrijstelling, de verliezer moet achterblijven in het solo house.

Deze morgen hebben de mannen zich klaargemaakt, beide hebben hun koffer ingepakt en na een instructie (die niet te zien was) staan ze te wachten om de gameroom in te gaan. Als de twee de gameroom in mogen wordt het beeld overgeschakeld naar het Big Brother huis. Het spel kunnen we zoals de eerdere duels niet zien. Het is afwachten wie er uiteindelijk het huis in komt. Randy stapt uiteindelijk het huis in en wordt hartelijk ontvangen door de rest. Na knuffels en een applaus verteld Randy over het spel. Het was echt heftig laat Randy weten. Ik ben blij om terug te zijn. We moesten op een fiets fietsen, en daardoor ontstond er stroom en via lampjes kwam er een groot patroon. Buiten de game area stond dan een groot bord, een soort prikbord en daar moest je het patroon namaken. Twee keer was het fout en op 1 seconde heb ik gewonnen. Ik zei ik ben klaar en Tyron zei het daarna ook. Ik zei het iets eerder. Heeft het lang geduurd vraagt Doriana. Ik weet het niet antwoordt Randy, ik was op wat anders gefocust. Ik wilde graag weg daar benadrukt Randy. Ik werd ook gek daar, veel alleen en veel denken. Ik vind het alleen jammer dat ik Tyron daar achter moest laten, ik had gehoopt dat hij mee mocht komen. Ik had gedacht dat hij zo’n pin kreeg. In de groep wordt gezegd dat hij tot zaterdag moet blijven in het solo house maar dat is volgens Doriana niet bevestigd. De groep klapt nog een keer en Randy gaat zijn koffer uitpakken. Randy heeft dus vrijstelling gewonnen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 5]

Ook interessant:

8 Reacties

Sylvia 7 februari 2024 - 10:16

Zo blij voor Randy. Gisteren de vraag of Randy ja of nee zou terug komen en ik had al ja gezegd.

Ik ben zo blij. En het bewijst maar weer..3x = scheepsrecht.

Gefeliciteerd lieve Randy🫶

Beantwoord
Hans S 7 februari 2024 - 10:22

Ik ben blij voor Randy dat hij weer bij de groep is een sympathieke jongen.
Wat mij wel steeds meer opvalt is dat Alice heel stil is ze doet bijna nergens aan mee en staat alleen heel vaak in de badkamer , de groep valt dat ook op.

Beantwoord
Ingrid 7 februari 2024 - 10:44

Hopelijk krijgen alle winnaars van het solo huis een vrijstelling, hebben ze wel verdiend en wordt er deze keer individueel genomineerd zonder power of nomination.

Beantwoord
Alex 7 februari 2024 - 13:00

Hopelijk wordt Tyron niet weggestemd.

Beantwoord
Sylvia 7 februari 2024 - 19:19

@Alex, nee hoor. Tyron blijft nog, daar heb ik alle vertrouwen in.

Morgen krijgt hij wel visite, alleen dat weten ze daar nog niet😂
De genomineerde morgen? Diegene? kunnen Tyron vergezellen.

Beantwoord
Sylvia 7 februari 2024 - 19:20

@Hans S?
Alice doet genoeg en is juist meer in de groep hoor.
Ze is altijd bezig in de keuken en zit juist veel bij de groep.

Beantwoord
Lili 7 februari 2024 - 20:49

Veel lopen er rond met een vriendelijk gezicht…maar weinig mensen hebben een ruggengraat. Als je eerlijk bent hoef je dat niet te verkondigen …..ook geen Tyron,Randy,Danny ,Dilano,Doriana.enz..lief maar ook meelopend…De pitbull en gemeen karakter is die Rohanie.. die dropt de ene leugen na de andere leugen neer ..
En… ze geloven echt alles.. zo gemakkelijk…

Beantwoord
Sylvia 7 februari 2024 - 23:07

Helemaal mee eens Lily,
maar ik hoop zo dat sweet Randy zich niet uit laat lokken door bv een Ashley, of een toneelspeelster Rohani!

Hij is gewoon te lief!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page