Home » Dilano deelt zijn tactische plan met Ronahi, hij heeft een bommetje gedropt

Dilano deelt zijn tactische plan met Ronahi, hij heeft een bommetje gedropt

Door BigBrotherNederland

Dilano en Ronahi besluiten afgelopen avond even buiten te kletsen. Het gaat al snel over het spel en dan voornamelijk de power of nomination game die eraan komt die de sfeer in het huis bekoeld heeft.

Ik zei tegen Tom van dat het voor mij het slimste is om de power of nomination niet te winnen want ik ben nergens target begint Dilano. Toen zei hij dat hij dat erg vond om te horen. Waarop ik zei ik ga mijn best doen om te winnen maar voor mij zou het tactischer zijn om niet te winnen. Er zijn meerdere groepen hier en ze hebben mij denk ik niet in het vizier. Als ik wel win ga ik vijanden maken want dan moet ik nomineren. En ik zei dat als doel dat hij dat tegen… (Ashley) zou zeggen. En dat is ook heel snel gebeurd. Bij het avondeten kwam ze naar mij toe of we even konden zitten. Ik zo ben je bang voor? Ze zei nee bang ben ik nooit waarop ik zei de kans is 50-50. Toen zei ze ik wil wel met je zitten. En ze zijn ook dat wij makkelijke targets te maken. Ronahi denkt dat ze hem gewoon gek wil maken. Ty was ook al naar mij toe gekomen, dat iemand van ons moest winnen. Hij vroeg wat jij zou doen waarop ik zei die gaat ook op Ashley. Maar ik weet niet wat Sabeau gaat doen. Je kent mij kom op lacht Dilano. Ik heb het met haar over gehad. Ze heeft wel een iemand waarvan ik denk hmm. Ze gaat goed met Glenn blijkbaar. Volgens Ronahi is hij niet te vertrouwen. Ik zie dat ook zegt Dilano.

Ronahi begint dan over Jimmy, dat ze geschrokken is van zijn reactie. Hij is bang dat hij erop staat antwoordt Dilano. Ik vind dat hij niet zo moet doen tegen Randy benadrukt Ronahi. Hij denkt dat Tom nog steeds een target is gaat Dilano verder. Maar ik heb wel gezegd ik denk niet dat ze nu al doen. Nee het eerste doel is Ash merkt Ronahi op. Jimmy zei toen dat hij baalde omdat hij het niet gaat winnen tegen Tom gaat Dilano verder. Ik zei daar moet je niet teveel vanuit gaan. Ronahi denkt dat Jimmy echt op nummer één staat vergeleken Tom. Maar hij moet zich niet teveel laten meeslepen benadrukt ze. Mensen zien dat en iedereen is in shock hoe hij nu aan het doen is. Ik heb het gevoel dat Tom hem opfokt. Ik hoop dat hij er niet in meegaat. Dat  hoop ik ook niet antwoordt Dilano en dat heb ik hem ook gezegd. Maar Jimmy heeft een zwak voor Tom. Een van ons moet er echt voor gaan merkt Ronahi op. Anders gaan wij erop staan. Ik ga er 100 procent voor antwoordt Dilano. Ik ben nu ook een gevaarlijk spel aan het spelen. Ik ga ook met Ashley zitten om te horen wat zij te vertellen heeft om te kijken wat zij gaat doen. Ik ben hier ineens een dubbel agent, what the f*ck. Zij moet er echt uit benadrukt Ronahi. En ook het feit dat zij met kliekjes samen ging zitten gelijk weer. Heel de tijd dat gefluister ik ben dat kotsbeu. Snap ik ook antwoordt Dilano. Ik ben het eens he, ik sta achter jullie. Maar ik wil m’n kaarten nog niet te veel laten zien. Daarom speel ik ook nog even mee met de andere kant.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.9]

Ook interessant:

7 Reacties

Gonny Roosen 14 februari 2024 - 09:59

Ook een vies ventje die Dylano, soort zoekt soort he. Ik hoop zo dat Karen of Glenn gaat winnen. Dat schijnheilige groepje moet eruit!

Beantwoord
Lili 14 februari 2024 - 13:03

Ik heb juist naar de live gekeken…Die Rohani buiten in gesprek met Dilano en sabau…ik wordt misselijk wat de leugens die uit die Rohani kwam van een Tom,Asley,een Jimmy een Glen..ik heb al die gesprekken waar zij het over had van deze bewoners live gezien…ik kon niet geloven dat je zo misselijk kon liegen…Speel het spel…maar niet op de man…verdorven schaamteloos misselijk mens.
Die de Dilano …ongelooflijk hoe die dat mens moeiteloos gelooft hoe zij Jimmy afschilderd en gelooft…Dat dit mag…schaamteloos…

Beantwoord
Xxx 14 februari 2024 - 13:26

Ashley denkt dat ze de baas is van de hele club en zet iedereen in om haar zin te krijgen …. En nu stapt jimmy er ook in pffff wat een vreselijke vrouw is dat lui ordinair aan tafel en een dominerende grote mond pffff karma gaat je hopelijk zaterdag krijgen misselijke tante

Beantwoord
Anneke 14 februari 2024 - 13:27

Waarom heeft niemand Ronahi door? Stoken stoken! Wat een nare vrouw.

Beantwoord
Han 14 februari 2024 - 17:06

Ben het constante gezeur over nominaties best wel zat. Ze hebben het bijna over niks anders.
Misschien moet Big Brother dat maar eens wat af gaan kappen.

Beantwoord
Gerard 14 februari 2024 - 17:45

Ronahi is echt een hele grote slang in het huis. Maar niemand geeft haar door behalve Tom Karin en Ashley ..

Beantwoord
Eduard 14 februari 2024 - 23:42

Weg met Ronahi, helemaal beu met haar zeik stem. pfff

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page