Home » Sabeau vindt dat Randy het verlies niet te zwaar op moet pakken

Sabeau vindt dat Randy het verlies niet te zwaar op moet pakken

Door BigBrotherNederland

De dag in het Big Brother huis gaat na de bekendmaking van de genomineerden en de reacties daarop volgde rustig voorbij. Sabeau gaat het gesprek met Randy aan. De twee bespreken het spel.

Sabeau zegt dat het soms heel anders gaat dan dat wat er uit de mondjes komen. Klopt antwoordt Randy, dat is ook zo. Het is ook kapot lastig gaat Sabeau verder. Als je je persoonlijke doelen en wilt blijven groeien en verbeteren. Zolang dat nog mogelijk is zit je goed. Maar anders is het het niet waard om je hier zo door te laten opvreten. Door maskers, en meerdere maskers die mensen opzetten. Sommige mensen hebben meerdere maskers. Meer dan genoeg merkt Randy op. Ze maken het meer dan moeilijk gaat Sabeau verder. Blijf gewoon jezelf zegt Randy, eens zien hoe deze week afloopt. Ik voel de spanning. Ik vind de nominatie niet erg maar ik vind het altijd erg als mijn duo partner dan genomineerd is. Met Ariana had ik dat gevoel ook erg. En dat kon toen op een manier en dat is vrijstelling winnen. Toen kreeg ik de kans, had hem gewonnen en toen was zij helemaal gelukkig en dat doet mij goed. En deze keer is dat gewoon niet gelukt en dat vind ik jammer. Ik wil ook gewoon een veilige positie hebben, meer voor haar. Ik vind het niet erg. Zij wel antwoordt Sabeau.

Ik red me wel benadrukt Randy. Je hebt meer het gevoel dat je er voor haar wilt zijn vraagt Sabeau. Ja antwoordt Randy ik zei tegen haar ook al dat ik het gevoel had dat ik niet genoeg gedaan had om de vrijstelling te geven. Blijkbaar vind ze het ook niet erg maar zijn het andere gevoelens die opsteken. En ik maak mijzelf dan kapot in mijn hoofd, ik had die vrijstelling moeten regelen maar dat lukte deze week niet. Mijn route bestaat hier uit verliezen en af en toe een win. Sabeau snapt wat hij zegt maar ik denk dat je veel gewonnen hebt voor jezelf. Maar blijf ook aan jezelf denken benadrukt ze. Ook al heb je verloren. Je weet er ondanks dat ook van te maken dat je hebt gewonnen, dat je je eigen avontuur hebt gehad. Jij hebt veel gewonnen, je bent jezelf meerdere malen tegengekomen, je hebt dat positief verandert. Je moet het verlies niet als iets groots nemen. Dat doe je wel omdat je je duo partner gekweld ziet. Je bent hier voor je avontuur en andere redenen. Dus eigenlijk heb jij al veel gewonnen. Je avontuur hier is je persoonlijke reis.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.8]

Ook interessant:

8 Reacties

Chelly 22 februari 2024 - 16:35

Ik had nog een beetje sympathie voor Sabeau,nu niet meer.Iedereen speelt zijn eigen spel
Je moet er voor zorgen dat je vrijstelling of power of nomination wint
Basta

Beantwoord
Ingrid 22 februari 2024 - 17:37

Wst een creepy mens die Sabeau. Tegen iedereen dezelfde wartaal vertellen. Ik begin Ashley te geloven dat het een actrice is, zoniet…..dan is zij en psychopathische patient.

Beantwoord
Alex 22 februari 2024 - 17:45

Dit is allemaal achterafpraat. Daar schiet je niets mee op.

Beantwoord
Gezina 22 februari 2024 - 18:18

Wat weet het kindje Sabeau het allemaal weer goed. Jammer dat zij niet eruit kan.

Beantwoord
Marjorie 22 februari 2024 - 19:00

Aldus, psycholoog Sabeau😏

Beantwoord
Eduard 22 februari 2024 - 22:20

Pffffff zo moe van dat kind!! Wat heeft ze toch een kijk op de wereld! Ga Dylano nou maar in het ootje nemen, daar ben je goed in!

Beantwoord
Sofietje 23 februari 2024 - 08:14

Randy is een topper!

Beantwoord
pop 23 februari 2024 - 08:25

sorry ieder heeft een antwoord en reacties. Asley die vertrouwde ik in het begin niet en nu steeds meer niet. Steeds zwart praten over anderen. Het is een spel anders moet je er niet aan mee doen. Sabeau is er veel later bij gekomen en als zij zo wil praten dan doet ze dat lekker.
Zo heeft ieder een mening

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page