Home » Ashley en Karen bespreken het spel en de tactische zetten van Ronahi

Ashley en Karen bespreken het spel en de tactische zetten van Ronahi

Door BigBrotherNederland

Inmiddels is een nieuwe dag in Big Brother aangebroken. De dag verloopt rustig. Er wordt gezongen voor de jarige oma van Sabeau. Een van de oorzaken waardoor Sabeau het afgelopen avond moeilijk had. Verder wordt wordt er gekaart en in de keuken wordt een nieuw spel gemaakt rummikub. Buiten hebben Karen en Ashley een gesprek over Ronahi.

Ashley vertelt dat ze ervan op kijkt dat Ronahi heeft liggen huilen na de bekendmaking van de nominaties. Volgens Karin vindt ze het raar dat ze er als doelwit uit wordt gehaald. Ja zegt Ashley, je kan niet aldoor blijven vuren en dan denken dat je niks ontvangen gaat. Dat vind ik zo”n rare gedachte.  Wel elke keer een kogel willen schieten, maar denken dat je niet gezien wordt. Dat vind ik zo raar. Ja antwoordt Karen, ik denk echt dat hun doel was om bij Ty en hem te komen omdat ze populair zijn. Ze dachten dan, we moeten daar gaan, alle twee. En dat hebben ze ook gedaan. En dat ze nu echt een beetje verschieten hoe hun plan zo’n beetje gegaan is. Volgens Ashley zie je ook dat ze somberder door het huis komt. Maar dat komt gewoon omdat ze verkeerde beslissingen hebben genomen. En ik heb ook begrepen, dat Ty ook binnenkwam de eerste week met we gaan stemmen op die en die. Dat zei Tom gisteren tegen me. Ja zegt Karen, op mij en Alice. Dat kwam van Lenie. Maar waarom vraagt Ashley, het spel was toen nog niet eens begonnen. Karen legt uit dat Lenie dat tegen Tyron gezegd zou hebben. En omdat Ty gekoppeld was aan Danny, wou hij hem daarin meetrekken. En Danny heeft toen gezegd, hier doe ik niet aan mee. Is ook op beeld geweest he, want Jimmy heeft dat gezegd. Ashley denkt op haar beurt leer eerst de mensen eens kennen. Heel het groepje heeft gewoon rare beslissingen genomen. Karen zegt dat ze op Tom en Jimmy gestemd hebben zodat Doriana en Randy dan misschien nog een kans hebben. Het was ook een tactische zet. Je voelt wel hard dat het minder is. Ja zegt Ashley maar die positie die ze nu heeft mag ze lekker houden. Ik hoef haar er niet bij te hebben.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.8]

Ook interessant:

5 Reacties

Rex 23 februari 2024 - 11:34

Ah daar zit mevrouw Karen weer, de vrouw zonder eigen mening en de vervelende Ashley. Dat ze beide maar snel mogen vertrekken.

Beantwoord
Cisca 23 februari 2024 - 11:38

Ik vind die Ashley zo een gemeen jaloers stiekeme vrouw. Altijd slecht over de andere praten en in hun gezicht lief en aardig doen. Die mensen daar beschuldigen over van alles en nog wat, maar zij is degene die dit allemaal doet die nep vrouw.

Beantwoord
Sonny 23 februari 2024 - 12:10

Ashley en Karen zijn ook altijd flink aan het roddelen hoor.

Beantwoord
Ostyn luc 23 februari 2024 - 13:41

Ik wacht op de dag dat generaal ashley haar eerste commandant karen buiten wipt

Beantwoord
chris 23 februari 2024 - 15:31

ja zou mooi zijn de valse zusters er uit kunnen ze samen shoppen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page