Home » Sabeau hoopt dat Ronahi haar wil vertrouwen als duo partner

Sabeau hoopt dat Ronahi haar wil vertrouwen als duo partner

Door BigBrotherNederland

Sabeau en Dilano waren eerst een duo, maar sinds vandaag zijn er nieuwe duo’s en vormt Sabeau een duo met Ronahi. Sabeau bespreekt met Dilano wat ze van haar nieuwe partner vindt. Ze heeft namelijk iets opgemerkt.

Ik zou haar nooit onder de bus gooien, het is mijn duo maat zegt Sabeau. Ik zal er altijd voor haar zijn. Ze heeft stress om te winnen maar dat hoeft niet, we doen het samen. Ik hoop gewoon dat het vertrouwen er zit, dat moet ik met haar bespreken. Maar bij mij zit het er. Dilano benadrukt dat ze wel tegen elkaar spelen deze week. Klopt antwoordt Sabeau maar wel met elkaar. Mijn grootste zorg, of nou ja zorg, ik hoop dat het vertrouwen volledig kan groeien. Ik merk ergens dat het toch niet helemaal… Ik hoop dat we echt op elkaar kunnen rekenen. Ik wil er voor haar zijn, helpen. Sabeau heeft gekeken wie ze het beste kan versterken en dat was volgens haar Ronahi. Dan kunnen we elkaar samen helpen. Dit was gewoon een mooi moment en ze heeft ook net Doriana verloren. Dan wil je er voor haar zijn, een beetje elkaar eruit helpen of zo. Ik hoop dat het gewoon aansterkt, en ik denk dat ze nog met Dori zit. Dat sowieso antwoordt Dilano. We zijn hier om risico te nemen en een spel te spelen benadrukt Sabeau. Let the game begin.

Later op de middag klinkt er ineens een alarm. Het alarm voor de reken challenge die de bewoners eerder kregen tijdens een livestream onderbreking. Op het tv scherm verschijnt welk duo en daarna de som die opgelost moet worden. In dit geval waren dat Danny en Glenn. Daarna moeten ze naar de gameroom en met de uitkomst van de som een hangslot openen. Glenn won het van Danny, wat betekent dat Glenn powerfull blijft en Danny powerless. Inmiddels hebben de bewoners avondeten op, wat gaat de avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Gezina 25 februari 2024 - 21:46

Die Sabeau denkt overal verstand van te hebben. Ze lijkt wel de moeder van iedereen. Dat wordt niet door iedereen geaccepteerd. Een nare meid. Ben haar behoorlijk zat aan het worden. En ik niet alleen. X staat er vol mee.

Beantwoord
Alex 25 februari 2024 - 23:45

Vreemd dat de duo’s nu onderling moeten strijden in plaats van samenwerken.

Beantwoord
Xxx 26 februari 2024 - 07:15

Kom op Roany hoop dat jij de power wordt… jij bent een echt top meisje we zijn dol op jou🥰

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page