Home » Ashley is verschoten van een aantal bewoners, er wordt niet aan anderen gedacht

Ashley is verschoten van een aantal bewoners, er wordt niet aan anderen gedacht

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben vandaag een zware emotionele opdracht moeten doen. Ze konden voor geld uit de jackpot een audiobericht, videoboodschap, foto, bellen kopen. Uiteindelijk is dit ook zichtbaar op de jackpot teller in de woonkamer. De teller stond op 95.800 euro er is 1384 euro vanaf gegaan. De jackpot staat nu dus op 94.416 euro. Alice was erg emotioneel, ze voelde zich schuldig dat ze ook nog een telefoongesprek gekocht heeft en sommigen niks hebben. Dit voorval wordt later door Ashley, Karen, Danny en Jimmy besproken.

Ashley zegt dat ze verschoten is door een aantal dingen. Ja wat dan vraagt Jimmy. Ik vind het gewoon erg dat zij niks gekregen hebben antwoordt Ashley. Geen kans hebben gekregen. Karen benadrukt dat de kans er wel was, je had kunnen drukken. Ja zegt Jimmy als iemand anders zijn handen er al op legt doelend op Alice. Ashley fluistert dan heb je ander halve week een  brief gehad. En dan wel naar Glenn kijken terwijl ze er tussenin stond en niet naar haar (Karen) kijken. In de slaapkamer zei ze dat ze het erg vond voor Glenn en Ro. En noemde haar naam niet (Karen). Jimmy vindt het ook erg dat iemand die er drie weken is al meteen voor een brief moet drukken. Theater moet maken, terwijl ik denk je bent er net doelend op Sabeau. Ik gun iedereen zijn dingen benadrukt Jimmy. Ik had ook het idee van ja misschien willen anderen wat, wacht even.

Ashley vindt het echt bizar. Ik had sowieso niet gedrukt. Als ik anderhalve week geleden een brief heb met bevestiging, ga ik toch niet anderhalve week later nog iets pakken voor iemand zijn neus? En dan wel naar Glenn kijken… Glenn had al wat antwoordt Karen. Waarom kijkt ze dan naar Glenn en niet naar haar (Karen). Karen laat weten dat ze wel naar haar keek, ze stortte in en toen dacht ik laat maar. Er is alweer een naam toegevoegd bij de namen die ik op mijn lijstje had staan. Ik ook antwoordt Jimmy. Snap je wat ik zeg zegt Ashley terwijl ze Danny aankijkt. Ja antwoordt Glenn maar ik vind het ook lelijk van Sabeau. Ik zeg ook namen benadrukt Ashley.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.6]

Ook interessant:

24 Reacties

Sonny 26 februari 2024 - 17:34

Staat hierboven wel duidelijk beschreven. Ashley heeft haar lijstje klaar. De andere groep hoor je niet over een lijstje maar alleen erover dat ze Ashley eruit willen. Nou dat wil ik ook. Daarna maakt het me niet zoveel uit haha

Beantwoord
Tinkerbell11 26 februari 2024 - 17:46

Ashley is weer aan het stoken echt overdrijven die vrouw vervelend

Beantwoord
Chelly 26 februari 2024 - 19:20

O nu komt de aap uit de mouw
Ashley heeft een lijstje en Karen liegen tegen één vd bewoners dat de groep van Ty dat heeft
Hoe manipulatief!

Beantwoord
Natasja 26 februari 2024 - 19:37

Ja Ashley de stokert is weer bezig niet normaal zeg en roddelen over iedereen is ze ook heel goed in eruit met haar.

Beantwoord
Elly A 26 februari 2024 - 19:47

Helemaal eens Sony en tinker elly 11.

Beantwoord
Snijers linda 26 februari 2024 - 20:15

Ja de grootste stoker is sabeau ,als die eens op de bank komt is ze meteen weg ,ze stookt op een geraffineerde manier , haar ogen draaien alle kanten op ze probeert niet maar doet het ,meerdere gesprekken tegelijk opvangen, en zo flauw doen niet gemeent ze is gemeen ,arme Dilano ik geloof dat hij het toch door heeft dat ze hem gebruikt

Beantwoord
Susanne 26 februari 2024 - 20:54

Het gaat in een spel toch ook om HOE je dat spel speelt en wint? Mijn voorkeur gaat uit naar de meest sportieve manier 🙂💪. De manier hoe Ashley dit spel speelt, bah, zo onaardig. Zij en Karen doen me denken aan van die pubers op het schoolplein. Niet leuk om te zien. Ik ben benieuwd wat het met de groepsdynamiek doet als bijv. Ashley eruit is. 🙏

Beantwoord
Snijers linda 26 februari 2024 - 21:14

Wat kunnen ze tegenwoordig slecht tellen uit het hoofd , een maal naar kijken en ik had het al ,is toch moeilijk

Beantwoord
Snijers linda 26 februari 2024 - 21:17

Wat kunnen ze tegenwoordig slecht tellen uit het hoofd , een maal naar kijken en ik had het al ,is toch moeilijk ik trek het laatste van het eerste af en dan nog samen tellen simpel 1535

Beantwoord
Buddy 26 februari 2024 - 21:35

Loop niet allemaal over Ashley haar rug te roddelen, het is een kanjer en oprecht en zeker niet achterbaks gedrag!!

Beantwoord
Ellen 26 februari 2024 - 21:53

Jimmy is ook absoluut niet te vertrouwen. Heeft zich bij ashley der groep aangesloten in de hoop zover mogelijk te komen. Gedraagt zich soms als een klein kind. En stookt ook behoorlijk.

Beantwoord
Monique 26 februari 2024 - 22:26

@Buddy: Misschien in het echte leven wel, maar ik zie toch heel veel achterbaks op tv, ook op de livestream en zéker ook van Ashley! Ik ken haar natuurlijk ook alleen maar van bb dus ik pretendeer niet te weten hoe ze is, maar wat ik er van zie in dit spel is heel weinig oprecht aan.

Beantwoord
Eduard 26 februari 2024 - 22:32

Iedereen roddelt!! Ashley doet het op een grappige manier en speelt het spel, dat andere clubje word steeds nijdiger en chagarijniger en moemen ook echt haar naam! Go Ashley jij maakt het spannend om naar te kijken!! We willen geen zeurkousen zoals Rohani en Sabeau onze psycholoog!

Beantwoord
Ostyn luc 26 februari 2024 - 23:08

Ashley het rekenwonder, vandaag nog beter, gambas komen uit gambia en kreeften leven op de kreeftskeerkring, jongens, jongens wat een vrouw. Maar niemand kan beter dan haar twist en ruzie zaaien.

Beantwoord
Sonny 27 februari 2024 - 00:09

Je kijkt zeker niet live mee buddy, dan praat je wel anders.

Beantwoord
Nans 27 februari 2024 - 08:05

Helemaal mee eens hoor Buddy, ik zie maar 3 hele chagrijnige en geïrriteerde mensen en dat zijn Rohani, Dylano en Randy. Ze willen nu op Jimmy gaan en hebben wel degelijk een lijstje. En hoe zou jij reageren als iedereen alleen maar op jou wilt. Ga daar maar zitten dan en laat zien dat je het anders doet.

Beantwoord
Hans S 27 februari 2024 - 08:45

Ashley moet er zo snel mogelijk uit wat je allemaal op de live stream ziet en hoort is het echt niet normaal en maar huilen over haar kinderen , Ashley daar is maar 1 remedie voor lekker naar huis gaan je voeg echt niks toe en neem meteen die Tom ook mee ook zo een saaie gast.

Beantwoord
Marijke 27 februari 2024 - 08:53

Ashley recht uit het hart! Gelijk heeft ze! Andere groep ook roddelen, wille haar er maar steeds uit! Komt opzelfde neer! Bha! Voor mij ist team Ashley! You go girl!.

Beantwoord
rudy 27 februari 2024 - 11:24

Meest authentieke is Ashley en heel wat valse individu’s

Beantwoord
Hans 27 februari 2024 - 13:18

Er is maar 1 probleem in het huis en dat is Ashley er uit met dat mens

Beantwoord
Ostyn luc 27 februari 2024 - 14:10

Kijken wij naar dezelfde live? Vanmiddag na de valpartij van Rohany zaten ashley, karen jimmy en tom terug te roddelen.

Beantwoord
Marc Croes 28 februari 2024 - 06:39

Ashley naar huis die rodel en jimmy

Beantwoord
Elly A 28 februari 2024 - 10:29

Helemaal eens Marc. Gelukkig zijn ook die haar door hebben.

Beantwoord
Marc Croes 28 februari 2024 - 10:47

Ik hoop het in ieder geval als ze er op sta stemik op haar voor haar naar huis te sturen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page