Home » Jimmy is gewaarschuwd voor Dilano door een fan en gaat er het gesprek met hem over aan

Jimmy is gewaarschuwd voor Dilano door een fan en gaat er het gesprek met hem over aan

Door BigBrotherNederland

Jimmy heeft telefoon gehad van een fan. In zijn boodschap kreeg hij te horen dat hij het goed deed maar ook dat hij een blinde vlek had. Uiteindelijk wordt duidelijk wat de fan met een blinde vlek bedoelde. De fan doelde op Dilano. Onderstaand kun je de bewuste boodschap die aan Jimmy gegeven is nog eens teruglezen. Jimmy besluit afgelopen avond met Dilano er het gesprek over aan te gaan.

Het gesprek was al bezig en werd later ingeschakeld. Doe ermee wat je wilt zegt Jimmy. Is ook goed antwoordt Dilano. Maar onderaan de streep weet jij ook dat jij de enige bent die ik 100 procent vertrouw. Het verandert voor mij ook niet benadrukt Jimmy. Ik wilde het wel bespreken, ik had het er wel met Alice over van moet ik dit bespreken. Daarom weet zij dit. Ik wil er niet mee naar Ashley, Tom, niemand een extra rede te geven om op jou te gaan. Want die mensen gaan al tussen ons stoken en ik denk dat Alice de enigste is die dat niet doet. Die heeft er geen belang bij. Thanks dat je het deelt zegt Dilano. Ik was ook nog aan het denken of ik het met je wilde delen over wie je niet moet onderschatten. Ik weet niet wat ik daarvan moet denken. Wat bedoelen ze met onderschatten in die zin. Ik heb hier letterlijk een aantal keren benoemd dat ik jou zie winnen, veel hoger dan dat kun je niet eindigen wat bedoel je dan met onderschatten, snap je?

Ik heb nog nooit iets slechts over je gezegd om jou in een slecht daglicht te zetten benadrukt Jimmy. Ik heb een keer een gesprek gehad met Randy en dat was na die ene keer met dat je die power aan hem had gegeven. Dat is de enige keer dat ik heb gezegd dat is niet oke. Ik vond het wel grappig dat er over een piano gesproken werd die vals gespeeld werd. Ze denkt nu letterlijk nee dat moet je niet tegen hem zeggen. Maar ze bedoelen er denk ik mee dat jij achter mij aan zit of mij ergens voor gebruikt. Waarvoor zou ik niet weten. Dilano begint daarna over de vraag die ze gekocht hadden, welke bewoners ze niet moeten onderschatten. Ashley en Tom snapt hij wel maar waarom Jimmy er tussen staat wordt hem niet duidelijk. Heb je dit ook aan Tyron gedeeld vraagt Jimmy. Ja antwoordt Dilano, het zijn zijn coins. Maar we hebben wel gezegd we delen het met niemand ook niet met Randy. Jimmy weet zeker dat Randy erachter gaat komen. Ik weet al wat het is, ik speel mijn spel ook. Ik doe mij vrolijk voor voor iedereen. Maar in de dagboekkamer geef ik mijn kaarten weer. Het antwoord was persoonlijk voor mij zegt Dilano dan. Jimmy antwoordt dat hij het dan ook niet weet.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.5]

Ook interessant:

7 Reacties

Jongen 12 maart 2024 - 10:38

Er is er maar 1 die vals is en dat is ashley.

Beantwoord
Marjan 12 maart 2024 - 10:39

Nou idd de blinde vlek is Dilano, zooo glad!!!

Beantwoord
Elly 12 maart 2024 - 11:36

Pfff. Randy is helemaal op de hoogte hoor, dat luie dekbed roddelt al vanaf de 1 e minuut met Tyron en Delano, ze mogen van mij alle drie ze snel mogelijk de deur uit….vies manneke die Delano, steekt zo n mes in Jimmy s rug naar alles wat Jimmy voor hem heeft gedaan
Ik ga voor Jimmy winnaar 2024

Beantwoord
Lydia lepee 12 maart 2024 - 11:41

Raadsels voor Jimmy !

Beantwoord
Sylvia 12 maart 2024 - 11:54

Ik heb het gesprek wel helemaal gezien gevolgd.

Jimmy zat eerst aan de bar, bij Dilano, Randy en Tyron, want zij waren bezig in de keuken.

Later was de blik van Jimmy op onweer, want hij kan het niet hebben dat Dilano ook met Tyron goed is!

Toen liep Jimmy weg met een vervelende glimlach richting Madame.
Later begon hij eerst tegen haar over juicy stuff!!

Later zegt hij tegen haar, ik ga eerst met Dilano praten en dan kom ik terug.

Dilano denkt dat hij afhankelijk is van Jimmy, en Jimmy is jaloers omdat zijn vriendje nu meer met Tyron optrekt, hij is tenslotte wel nu zijn partner.

En Jimmy? Hoe vaak zit Jimmy in dat hok om te roddelen?
Hij begint Dilano rotgevoelens te geven.
Dus ook zeggen tegen hem dat hij er misschien wel op gaat staan met de nominatie.

Er wordt veel gesproken over Dilano en dat is niet terecht.
Ik zie ook wel dat hij niet veel doet, dan alleen maar nagels bijten en heel veel praten over het spel en nomineren.
Hij is er door geobserveerd! Niet goed en gezond.

En wat Jimmy betreft?
Wie is hij om het bericht van Alice door te vertellen aan die Madame?
En idd, Dilano moet dus oppassen voor Jimmy.

Hij is enorm veranderd helaas dus mijn favo is het al eventjes niet meer.

Hij heeft een probleem met Tyron, maar dan toch zo lachen en dollen?
Hij praat ook achter Alice haar rug!
En ook over Ashley en en en…

Wie kan je vertrouwen..toch Jimmy?

Beantwoord
Snijers linda 12 maart 2024 - 12:13

Sorry maar wie het nu nog niet weet ,wie de grootste roddellaars zijn en plannen smeden over het nomineren en en en …. dan begrijp ik het niet meer de meest geraffineerde is Dylano die steekt er hoog boven uit ,in begin daar zitten gelijk een muurbloempje en nu plannen zelfs zijn beste maat Jimmy komt over zijn lippen , nee trouwens geen enkele fan heeft geen woord tegen hem gezegd toen ze het huis in kwamen , en nu met Tyron heeft hij een goede teamgenoot , de ene is nog erger dan de andere

Beantwoord
Marc Croes 14 maart 2024 - 20:28

Dilano blijft Danny en Alice naar huis

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page