Home » Sommige bewoners denken dat de finale week volgende week al is

Sommige bewoners denken dat de finale week volgende week al is

Door BigBrotherNederland

Nog even terug naar afgelopen avond, het  was een rustige avond in het huis. De bewoners hebben weinig eten, Jimmy is wel in de Big Brother shop geweest maar alles was erg duur. Hij durfde niet zoveel Big Brother coins uit te geven. In de avond hebben de bewoners pannenkoeken gegeten. Om de beurt moeten de bewoners ook naar de dagboekkamer. Ze mochten een brief schrijven aan het thuisfront en deze moet daar ingeleverd worden.

De bewoners zijn in de veronderstelling dat de Big Brother finale al bijna is. Zo wordt er gedacht dat de finale week al volgende week is. Dat is echter niet het geval. De finale is 13 april pas. Tijdens een wandeling hebben Glenn en Karen het erover. Het zit er bekant op zegt Karen. Ja antwoordt Glenn, volgende week is het zover. Dan gaan we allemaal naar buiten merkt Karen op. Een van ons drie zit in de finale Karen zegt Glenn, of twee. We zullen wel zien he antwoordt Karen. Het is ook nog ver om erover te denken. Voor hetzelfde geld vertrek je volgende week. Dat zou ik dan ook wel zuur vinden, al heb je de finale week al gehaald. Maar ja de kijkers beslissen op dat moment. Ik ben eigenlijk al heel blij dat ik veel van het experiment mee heb kunnen maken zegt Karen. Dat ik veel heb gezien, bijna alles heb mee beleefd. Het was echt plezant. Een rollercoaster van emoties, alles bijeen. Glenn ziet het feest al helemaal voor zich. Als je dat spel wint, wordt je zot. Dan zuip ik mij zat. Karen lacht en zegt dat hij heel goed bezig is. Je moet niet veranderen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page