Home » De bewoners verhogen de jackpot met 1700 euro na een individuele opdracht

De bewoners verhogen de jackpot met 1700 euro na een individuele opdracht

Door BigBrotherNederland

De bewoners kregen afgelopen avond een opdracht om de jackpot wat te verhogen. Niet de muzikale opdracht maar een individuele opdracht waarbij ruimtelijk inzicht een rol speelde. Elke bewoner speelt voor een bedrag: Alice voor 200, Randy voor 500, Jimmy voor 500 en Glenn voor 1000 euro.

Alice mocht als eerste, al snel komt ze terug uit de gameroom. Ze heeft het niet gehaald. En verder mag ze er niets over zeggen. Randy is de volgende, ook hij komt terug en heeft het niet gehaald. Ik heb ervan genoten vertelt hij. Het was iets wat ik echt leuk vond maar je moet het zien. Voor de rest gewoon genieten man. Wel leuk om weer een spel te spelen. Als Jimmy naar de gameroom moet klinkt er ineens gerinkel van de jackpot. De teller loopt op, er komt 700 euro bij. Glenn, Randy en Alice klappen. Echt goed zegt Randy. We hebben het goed ingeschat denk ik merkt Alice op. Als Jimmy weer het huis in komt krijgt hij knuffels van de rest. Het was echt leuk en super tof. Dit voelt echt goed man. Ik keek ernaar en ik dacht wow wat een werk zegt hij tegen Randy en Alice die al gespeeld hebben. Die lange moest naar de linkerkant voegt hij eraan toe. Niet veel later gaat Glenn als laatste naar de gameroom. Uiteindelijk klinkt er ook weer geluid van de jackpot, de teller loopt op met 1000 euro. De bewoners hebben met deze opdracht de jackpot verhoogd met 1700 euro en staat nu op 55.266 euro. Glenn begint over de opdracht, er moest iets verschoven worden. Maar op een bepaald moment zie je dat en dan… Een beetje tetris achtig, het was echt leuk.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.9]

Ook interessant:

2 Reacties

Elly A 9 april 2024 - 10:32

Het is ze allemaal gegund

Beantwoord
Alex 9 april 2024 - 11:28

Inderdaad goed ingeschat.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page