Home » Er gaat 400 euro uit de jackpot en Big Brother feliciteert de finalisten van Big Brother 2024

Er gaat 400 euro uit de jackpot en Big Brother feliciteert de finalisten van Big Brother 2024

Door BigBrotherNederland

Jimmy heeft vandaag net voor de finale Big Brother definitief verlaten. De finalisten van  dit seizoen zijn Glenn, Alice en Randy.  Na het vertrek van Jimmy worden de finalisten een voor een richting de dagboekkamer geroepen. Waarschijnlijk voor een interview over zijn vertrek.

Glenn en Randy bespreken het feit dat ze nu gewoon finalist zijn. De laatste drie merkt Randy op. Nu vraag ik me wel af wat er allemaal gaat gebeuren. Glenn antwoordt dat hij dat ook heeft. Alice kan het ook niet geloven. Dat je alles gewoon hebt gehad. Het normale leven begint dan ook weer zegt Glenn. Alice kijkt daar ook wel weer naar uit. Dan kun je weer naar je eigen leven. Dat voelt ook wel gek. Uiteindelijk spreekt Big Brother de bewoners toe. Bewoners, Jimmy heeft het huis verlaten. En er stond 400 euro op zijn vertrek. Dit bedrag verdwijnt op de jackpot. Als je nu naar binnen rent kun je het live zien verdwijnen. Het drietal loopt naar binnen en zien dat het geld daadwerkelijk uit de jackpot verdwijnt. Dit geld hebben ze eerder in een spel moeten inzetten. De jackpot staat nu op 55.966 euro. De bewoners gaan daarna weer naar buiten om in het zonnetje te zitten.

Niet lang daarna gaat de draaideur open. Big Brother zegt Alice, Glenn en Randy. Proficiat, jullie zijn de finalisten van Big Brother 2024. De bewoners doen hun nominatie pinnen af en feliciteren elkaar. Jullie hoeven nooit meer een nominatie pin te dragen benadrukt Big Brother. Geniet van de laatste dagen hier in mijn huis. Daarna besluiten de bewoners hun koffers voor een deel uit te pakken. Het einde nadert immers en dat scheelt weer inpak werk. Dan is het tijd om te lunchen, wat gaat er vandaag allemaal nog gebeuren?

Vanaf nu kun je stemmen op de bewoner die jij als winnaar van Big Brother 2024 ziet. Dit doe je via onderstaande linkjes:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 5]

Ook interessant:

6 Reacties

E 10 april 2024 - 13:42

Zo jammer je bent en blijft een kanjer
Van mij had je mogen winnen en ben je een winnaar

Beantwoord
Tonia van Werkhoven 10 april 2024 - 14:18

Zonder Jimmy is er niets meer aan, hij is leuk, lief en bracht leven in het ozo saaie BB huis. Heel jammer💔

Beantwoord
Gerda 10 april 2024 - 14:38

Glenn is de winnaar

Beantwoord
Hendrik 10 april 2024 - 14:39

Van mijn mag GLENN WINNEN

Beantwoord
Laura 10 april 2024 - 14:45

Zo jammer jimmy ok had het je met veel liefde gegunt

Beantwoord
Luc 10 april 2024 - 18:27

7 + 5 = 13, volgens Alice, in een gesprek met Tom vorige week, zo’n slim meisje wint toch de finale, tenminste als ze afscheid kan nemen van haar make-up spiegel en ligbedden…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page