Big Brother zorgt voor verwarring, de bewoners denken dat kijkers mogen beslissen tijdens de nominaties

Big Brother zorgt voor verwarring, de bewoners denken dat kijkers mogen beslissen tijdens de nominaties

Terwijl de bewoners het spelletje “wie ben ik “met zijn allen aan het doen zijn laat Big Brother een paar keer de nominatie sirene loeien. De bewoners zijn in verwarring, vooral ook omdat er verder niets gebeurd en ze eerder vandaag gehoord hebben dat er geen nominaties zijn. Big Brother heeft de groep nog niet over de twist die de buitenwereld al weet vertelt, dit gaat waarschijnlijk morgen gebeuren. De groep gaat weer verder met het spel. Na ongeveer 10 minuten klinkt er weer een alarm. De verwarring wordt nog groter maar ook nu gebeurd er verder niets. Oh my god reageert Naomi. De bewoners denken nu dat het publiek mogelijk kan kiezen tijdens de nominatie. Nick vraagt zich af hoe ze dat willen doen. Zou er al een uitslag zijn vraagt Matt zich af. Volgens Michel is het dan snel gedaan… En we horen het morgen pas waarschijnlijk merkt Liese op. Ze speculeren verder wat dit kan betekent, dat het publiek nu al beslist heeft. Volgens Nick gaat het spannend worden en Liese voegt eraan toe dat ze er toch niets aan kunnen veranderen. Er het beste van maken benadrukt ze. Uiteindelijk weten ze het nog niet honderd procent zeker en gaan ze maar weer verder met het spel. Het erop dat de bewoners zo lang mogelijk wakker proberen te blijven. Dit in verband met de 24 uur opdracht met cijferreeksen.

Je kunt tot morgen een bewoner nomineren, meer erover lees je in dit bericht.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.4]
Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Anoniem at 07:26

  Ik denk Michel, Zoey en Jill. Michel liet gisteren nog meer redenen zien om hem te nomineren met zijn dwang naar de andere mensen zoals Naomi die eigenlijk liever niet Zoey wilde nomineren. Ben blij dat daar deze week een streep doorgezet is en wij dat eens een keer mogen bepalen

 2. Lin at 09:39

  Perfecte twist..alles is nu mogelijk. Werd niet goed van het op medebewoners inpraten door michel en nick. Vind jill, matt, liese en zoey de sterke spelers. Eerlijk en met gevoel. Tuurlijk het is een spel..maar je kan ook wel doorslaan zeg..phoe..dus zeer goede actie BB

 3. Alber at 11:41

  Prachtige move.
  Zet Michel en Nick maar op de bank.
  Het wordt tijd dat het bondje gesloopt stopt.
  Jill mag van mij de winnares worden, wat een leuke meid is dat.

 4. Aggie2 at 21:26

  Tijdens het alarm zien de bewoners de “twist” van Big Brother verschijnen op het scherm in de woonkamer. Hierop zien ze dat ze niet hoeven te nomineren, maar dat er door de kijkers wordt genomineerd. Goede zet van Big Brother!!! Zo wordt het vel spannender voor de bewoners die genomineerd zijn!@!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *