Home » Julie en Jill verlaten de white room en mogen terug het huis in

Julie en Jill verlaten de white room en mogen terug het huis in

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept om in het huis dat de bewoners naar de woonkamer moeten komen. De dames in de white room kunnen het rechtstreeks meekijken op de tv. Er is meer geld bij gekomen zeggen ze. Negen duizend euro? zegt Nick. Door Julie en Jill concludeert Michel. Huh reageert Liese verbaast. De groep klapt voor Jill en Julie. En Liese vraagt zichzelf af wat ze hebben moeten doen. Toch weer een goede 11.000 euro erbij deze week zegt Michel, we zitten alleen nog niet op het oude bedrag. Zoveel hebben we nog nooit verdient met een proef merkt Liese op.  De groep staat weer op en gaan in het zonnetje zitten. Nick benadrukt buiten dat ze het goed gedaan hebben. Jill en Julie kijken ernaar en af en toe zien we een glimlach. Ik denk dat niemand dit had willen doen zegt Jill. Waar zijn die toch horen we Naomi zeggen via de tv in de white room. De twee in de white room zien Michel nadenken, volgens Julie en Jill is Michel bang dat ze misschien wel weg zijn. Ik vind het wel zielig voor hem of zo zegt Jill dan. Op dat moment wordt Michel naar de gameroom geroepen. Jill en Julie zien dit ook, nee zeggen ze. Ze denken dat hij misschien wel een keuze moet maken wie er mee terug mag.Via de white room is er nog rechtstreeks beeld. Michel zegt Big Brother, je mag dit bord meenemen naar de woonkamer en tonen aan de bewoners. Als Julie en Jill dit zien op het beeldscherm word de tv gestopt en zien ze niks meer. De bewoners in de woonkamer kijken naar het bord, dit is het score bord waarop de dames hun gefietste kilometers opschreven. Ze bestuderen het bord en ze vragen zich af waar de cijfers voor staan. Ook kunnen ze het “kn” niet wat km moet zijn. Die hebben gisteren en vandaag een opdracht moeten doen merkt Nick op. Volgens Michel lijkt het op een opdracht met vier delen. Goed gedaan in ieder geval! Julie en Jill besluiten het wijntje van afgelopen avond nog snel op te drinken. De bewoners in het uit blijven bezig met de cijfers en kn. Ze denken dat er mogelijk vragen over komen vanuit Big Brother. We worden er niet wijzer van merkt Liese op. Wel leuk voor de meiden en hopelijk hebben ze leuke opdrachten. Uiteindelijk zet hij het bord naast de tv neer en laten het er verder bij.

Als de bewoners buiten in het zonnetje liggen gebeurd er weer iets. Big Brother laat een alarm horen, volgens Naomi het gelijke stand. Kom naar de dagboekkamer, in draf! De groep staat op en gaat naar de dagboekkamer. Daar zitten Julie en Jill. De twee dames krijgen een knuffel. Volgens Jill was het de pittigste opdracht ooit. We hebben in de white room gezeten, alles was wit. We hebben 28 uur de tijd om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Nu snapt de rest dat kn km moet zijn. Big Brother laat weten dat iedereen de dagboekkamer moet verlaten. We hebben constant afgewisseld vertelt Julie. De rest weet niet wat ze horen. Alles was wit, van eten tot voorwerpen. We wisten niet hoe lang het precies ging duren vertelt Julie verder. We hebben 8 uur geslapen en 1 uur gegeten, voor de rest hebben we gefietst. En we zagen jullie af en toe. En we waren boos door de nominaties. En we wilde ermee stoppen maar Big Brother heeft ingegrepen. Julie legt daarna het scorebord nog eens uit aan de rest. Het doel was 9.000 zegt Jill maar Big Brother heeft afgerond naar boven. Julie gaat nog even met Michel in gesprek over haar boze bui. Michel ontkent dat hij op Jill heeft gestemd. Ik wilde weten of ik op haar zou mogen stemmen. We hebben live gekeken benadrukt Liese. Michel vindt het vervelend om te horen.

Jill en Julie kijken live mee

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 32 Average: 3.8]

Ook interessant:

6 Reacties

Ivo 24 maart 2021 - 15:14

En Jill en Julie hebben dus wel gewoon gestemd.

Beantwoord
Hans s 24 maart 2021 - 17:08

Ik had een maand geleden Julie niet hoog zitten maar het is een top vrouw en ze is heel sociaal.

Beantwoord
Gerard 24 maart 2021 - 17:44

Michel valt nu door de mand

Beantwoord
yvonne 24 maart 2021 - 20:43

top ! !

Beantwoord
Corry 25 maart 2021 - 06:05

Goed gewerkt Jill en Julie. Laat Naomi maar naar huis gaan. Dat maakt Nick ook minder sterk. Want de 2 mannen denken dat ze nu al zeker in de finale zitten. Bah bah zo arrogant.

Beantwoord
miep 25 maart 2021 - 10:19

Goed werk geleverd met dat fietsen .J&J geldpot wordt aardig weer gevuld.
Hopend wel dat jullie met de buit naar huis gaan .En de rest niks krijgt [oke Liese wel]

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page