Home » Oud bewoner Patrick arriveert in het Big Brother huis met eten voor de groep

Oud bewoner Patrick arriveert in het Big Brother huis met eten voor de groep

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben hun eerste straf polonaise al gehad, het niet ja en nee mogen zeggen ging niet bepaald goed. Vannacht zijn de bewoners weer aan de beurt. Na de komst van Thomas, Naomi, Matt arriveert er nog een oud bewoner in het huis. Patrick loopt met dozen pizza’s de tuin in en wordt hartelijk ontvangen door de rest van de groep. Hij geeft iedereen een knuffel. En laat weten dat het goed met zijn kleinzoon Ivar gaat. Hij heeft vandaag eerst de ronde van Vlaanderen gezien voor hij het huis in kwam. De pizza’s worden ondertussen verdeeld en iedereen gaat aan tafel zitten. Patrick heeft ook vijf dagen in het hotel gezeten in verband met quarantaine. Patrick moest een hoop groetjes doen aan Nick maar een aantal namen is hij vergeten. Uiteraard deelt hij straks nog uitgebreid de uitslag wielrennen, deze wil Nick graag weten. Matt haalt ondertussen de bouwhelm van zijn hoofd, hij heeft deze 4 uur op gehad en als het goed is 1000 euro mee verdiend. De bewoners en oud bewoners tafelen en kletsen nog even verder, hoe lang de oud bewoners blijven is onbekend. Wel horen we Patrick met Thomas over waar ze moeten slapen vannacht. Thomas biedt aan om wel op het vouwbed te gaan…

Lees hier meer over de terugkomst van andere oud bewoners:

Oud bewoner Thomas arriveert in het huis
Oud bewoner Naomi arriveert in het huis
Oud bewoner Matt arriveert in het huis

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.9]

Ook interessant:

4 Reacties

Sjoerd 4 april 2021 - 19:21

De Big Brother kende vele hoogtepunten, maar wat er vandaag allemaal gaande is met de oud bewoners die terugkeren, is misschien wel hét hoogtepunt. Iedereen achter de schermen alvast bedankt voor een fantastisch seizoen en natuurlijk dank aan alle bewoners die dit avontuur met elkaar én met ons als kijkers zijn aan gegaan.

Beantwoord
yvonne 4 april 2021 - 20:01

het wordt steedts gezelliger zeg ! !

Beantwoord
van Vliet 4 april 2021 - 21:01

wel lekker wat meer activiteit in het huis ,gezellig

Beantwoord
leeke 5 april 2021 - 09:36

Weer l;even in de brouwerij!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page