Home » Nawel voelt zich schuldig over de geheime opdracht en bespreekt het met Salar

Nawel voelt zich schuldig over de geheime opdracht en bespreekt het met Salar

Door BigBrotherNederland

De dag verloopt vrij rustig, er wordt gezellig gekletst over van alles en nog wat. Nawel en Salar hebben een geheim, ze hebben Sercan en Kristof uiteindelijk genomineerd. Salar en Nawel mogen hier niets over vertellen van Big Brother. Als deze opdracht lukt krijgen ze 2500 euro voor in de gezamenlijke prijzenpot. Nawel heeft een gesprek gehad met genomineerde Sercan. Maar dat gesprek is niet helemaal lekker verlopen.

Nawel is weggegaan naar de groene slaapkamer waar ze haar bevindingen over haar gesprek met Salar bespreekt. Nawel vertelt dat ze gezegd heeft tegen Sercan dat ze geen hoogte van hem krijgt. Toen zei hij dat heb ik ook bij hem, doelend op Salar. Waarop ik zei dat is niet waar, we zijn later binnengekomen. Maar ik zit met dat geheim, (doelend op de nominatie opdracht) daarom kan ik mij niet 100%… Waarom krijgt hij geen hoogte van jou onderbreekt Salar haar. Jullie praten toch genoeg? Ja antwoordt Nawel. Hij zegt, ik praat met jou en dan ben je ongeïnteresseerd. Oh hij is op die toer antwoordt Salar op zijn beurt. Ik zei zo, ik ben toch ook niet om liefde te zoeken gaat Nawel verder. Vind hij jou leuk vraagt Salar. Nawel zegt dat ze dat niet weet. Maar hij krijgt geen hoogte van mij vraagt Salar dan. Nawel bevestigt dat en Salar laat weten dat hij hem net hoorde praten over hem. Daarom ben ik ook opgestapt, hij is op zoek naar iets vervolgt Nawel. Ik kan het niet uitleggen… Ik weet het gewoon niet. Ik hoorde hem ook al over mij praten zegt Salar. Maar ik weet niet precies wat. Nawel laat nogmaals weten dat Sercan aan het zoeken is en wat ik van hem vind. Dan zeg ik iets en dan zegt hij ohh… Weet je wat het is zegt Salar dan. Wij zijn het huis ook ingekomen met een k*t gevoel. Tegenover Kristof is het nog erger geworden, ik voel mij nog schuldiger reageert Nawel. Ja weet je wat het is begint Salar, als het moment daar is dan gaan we ook vertellen dat we het huis zijn binnengekomen met een rot opdracht en we voelen er nog steeds k*t over. Dat is waar zegt Nawel maar elke keer als Kristof komt denk ik altijd f*ck. Beiden hopen dat Kristof echt terug komt. Zeker na dit gesprek voegt Nawel eraan toe. De twee praten nog even verder en zijn het erover eens dat Sercan het minst in de groep past. Ik heb afstand genomen omdat ik nu niet te hecht wil zijn merkt Nawel op. De twee vinden Sercan een sterke speler en willen hem weg hebben. Ik vind het wel heftig van Sercan zegt Nawel. De enige manier om hem weg te krijgen is via Kristof aldus Salar. Kristof krijgt wel veel stemmen benadrukt hij. Nawel is bang dat Kristof haar niet meer leuk gaat vinden maar volgens Salar is hij juist positief. Hij accepteert het, die ander niet. Denk je dat de anderen Kristof leuker vinden? Salar denkt van wel en Nawel heeft dat gevoel ook wel. Uiteindelijk worden de twee onderbroken door Vera en de twee gaan een appelbeignet eten.

Daarna zien we Nouchine, Kitty en Nawel in de slaapkamer zitten. Nawel heeft het moeilijk, ze weet niet waarom. Laat het lekker gaan zegt Kitty. Je kunt op ons terugvallen als je je rot voelt. Maar ik weet niet waarom snikt Nawel. Waarschijnlijk te weinig eten zegt Kitty en je kunt je eigen hebben en houden niet meenemen. En je gaat met een bepaalde verwachting hierheen. En die is anders en dan moet je een schakeling maken. Ik denk dat ik gewoon even een momentje had van pff, ik voelde me even alleen gaat Nawel verder. Inhouden heeft geen zin merkt Kitty op. Het drietal kletst er nog even over door en het lijkt op te luchten bij Nawel.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 3.6]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page