Home » Dimitri en Nawel hebben een goed gesprek en spreken hun frustraties uit

Dimitri en Nawel hebben een goed gesprek en spreken hun frustraties uit

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners genomineerd hebben in de dagboekkamer besluit Dimitri dat hij even het gesprek aan wil met Nawel. De twee gaan in de groene slaapkamer zitten. Dimitri laat weten dat ze de laatste paar weken valse dingen aan het doen zijn. Ik heb dat tegen Nouch en Peter ook al gezegd, in het begin hadden we een goede connectie. Een goede klik, we waren hier nog aan het lachen en aan het zeveren met elkaar. Je zei toen ook ah je bent een kei lieve jongen en een goede gast bla bla bla. En sinds dat ik met Vera ben is dat precies zo verwatert, gezakt en weggegaan. En door heel de historie met Amy. Ik zou gezegd hebben dat het door u kwam hoorde ik van Nouch. Maar dat heb ik nooit niet gezegd. Ik zei ook dat het sinds Amy was gaat Dimitri verder. Wij als gasten vonden het gewoon raar dat wij alle vijf hetzelfde verhaal hoorden van haar (Amy). Dat ze zei dat jullie kei goed staan in de buitenwereld. Jullie moeten je geen zorgen maken, jullie hebben veel fans, jullie gaan ver geraken en er niet veel opstaan. Ik zag Kristof en Salar babbelen en hoorde Salar hetzelfde vertellen waarop Kristof zei dat Amy dat ook tegen hem heeft gezegd. En bij mij en bij Tobi ook en dat vonden we raar. En toen op een gegeven moment toen Kristof de kamer hier voorbij ging hoorde hij dat zij zei dat ze met vijf waren en wij ook. Het enigste wat er tussen staat is Salar. Nawel antwoordt dat ze dat nooit gehoord heeft. Toen is onze connectie verwatert gaat Dimitri verder. Ik vind dat spijtig en dat heb ik ook tegen Nouchine gezegd. En ook sinds ik met Vera ben. En ik kreeg ook blikken van u. Nawel reageert dat ze ook bepaalde blikken van hem kreeg. Ik ben niet de enige die dat vind. We dachten dat jij mee in dat spel zat met Amy en dat is groter en groter geworden vertelt Dimitri. Nawel snapt het maar geeft wel aan dat hun ook grote jongens zijn. Heb je nooit iets gehad ik ga op de man afstappen en het vragen? Ik sta altijd open sta om u te ontvangen. Je mag van mij het spel spelen, we zijn allemaal pylonen. Maar mij niet kwetsen en dat doe je door te roddelen. En dat er dingen gezegd werden over mij pakte mij nog meer. Ik ben ook aan het kijken met wie ik verder kom in het spel geeft Dimitri toe. Ik laat mij meeslepen en dat is misschien een negatieve eigenschap. Nawel benadrukt dat ze dat niet erg vind. Maar een paar dingen kan ik niet handelen en ik neem die dingen persoonlijk. En Peter heeft mij ook gekwetst, ik heb van hem een sorry gekregen. Maar is wel aan het praten over mij. Dat vind ik vieze spelletjes maar dat je mij nomineert boeit me geen zak. Maar geen persoonlijke vetes. Bij jou waren het dingen die ik zag, je hebt bepaalde manieren van hoe je kijkt. Ik hou echt niet van drama. Er gaan groepen ontstaan en je kunt niet 24/7 samen zitten. Maar verwacht dat dan niet van mij. En wat mij kwalijk nam is waarom ik voor nieuwe mensen heb gekozen. Ik vond Amy gewoon een toffe. Volgens Dimitri had het daar niets mee te maken. Je kunt ook niet iedereen even leuk vinden gaat Nawel verder. Maar als ik hoor van een persoon dat ze allemaal op mij gaan omdat ik niets zou doen, ik saai zou zijn. Weet je hoe hard dat binnenkomt? Maar ik ben niet die persoon en dan kwetst dat als dat van een groep komt. Daardoor werd ik nog afstandelijker. Je kunt mij altijd zeggen als er iets is. De twee spreken nog lang over hun frustraties en komen tot de conclusie dat ze qua karakter erg wisselend is en de communicatie een grote rol gespeeld heeft. De twee hopen dat het vanaf nu weer wat beter gaat. We are good zegt Nawel, dat sowieso eindigt Dimitri.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 3.6]

Ook interessant:

6 Reacties

Danny 2 februari 2022 - 15:34

hoop dat Nawel en Salar op het bord komen te staan dan mag Nawel weg

Beantwoord
shanny 2 februari 2022 - 16:08

Dimi voelt de bui al hangen, the queen schopt hem binnenkort eruit. Dus nu maar even witte voetjes halen.

Beantwoord
mario 5 februari 2022 - 20:17

Zoals in elk sprookje wint de prinses haha de grote boze wolf is eruit kan thuis wat op zijn vingers bijten bedrieger bedrogen mooie uitslag

Beantwoord
Jongen 2 februari 2022 - 17:08

Nu gaat hij praten met nawel omdat hij nu weet dat hij niet populair is bij de kijkers , allemaal tactiek bij dimi , peter zei hem ook dat de gesprekken ook belangrijk zijn en hij niet alleen moet pingpongen , vertrouw dimi totaal niet meer , alles voor de winst en wat zegt hij weer over amy het is een schande dat amy naar huis moest , ik mis haar in het huis , maar ze moest verdwijnen van de heren , ze was een pion die in de weg stond , schandalig

Beantwoord
Hela 2 februari 2022 - 18:13

Heb je goed gedaan Dimi, helaas zal nooit helpen met zo,n zelfingenomen persoon als Nawel…ga maar terug je bed in je eist de aandacht toch op of dit nu positief ot negatief is…erg vervelende meid

Beantwoord
Adi 5 februari 2022 - 08:44

Nawel, je bent zoals je bent en zo te zien je probeert ook aan te passen aan de situatie hoewel heel moeilijk voor je dat is…Ik hoop dat je in de huis blijft! Top vrouw

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page