Home » Ashley is verrast hoeveel mensen al over elkaar praten en Sonja mist thuis

Ashley is verrast hoeveel mensen al over elkaar praten en Sonja mist thuis

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond is rustig verlopen in het Big Brother huis. Er was niet veel eten meer dus op het programma stond pasta met paprika en brood uit de over met paprika. Na het eten worden de bewoners verrast door Big Brother. Ze moeten een batterijwissel doen en zodra de bewoners in de voorraadkamer staan om dit te doen klinkt er gejuich. Er staan bekers klaar voor iedereen. In de vorige seizoenen hadden ze een flesje nu een thermo beker. De bewoners zijn blij met hun nieuwe aanwinst.

Verder worden er verschillende gesprekken gevoerd. Randy en Tyron hebben het over hun verblijf in het huis. Tyron vind het steeds beter worden. Ik moest in het begin wel wennen aan Sonja maar nou vind ik het wel cool. Ze is wel relaxt man antwoordt Randy. Tyron legt uit dat hij moest wennen aan de directheid van haar. Ook Ashley heeft een gesprek met Ariana. Ze weet nu dat ze genomineerd is deze week. Het was een vrij heftige intensieve dag laat verteld ze aan Ariana. Veel prikkels, veel gebeurd en gaande. Ik was ook wel verrast dat er nu al veel mensen praten over elkaar zonder dat ze het weten. Dat had ik nog niet verwacht. Ik had deze zet al verwacht voegt ze eraan toe. Ik was niet verrast doelend op haar nominatie. Over de kans dat ze eventueel weg moet wordt ook gesproken. Ariana denkt dat niemand iets negatiefs over haar zou zeggen mocht ze weg moeten. Dat denk ik ook antwoordt Ashley. Als het wel zo is zou ik echt verrast zijn. Maar ik had ook de sterkste gepakt doelend op Danny zijn keuze. Maar heb je geen gevoel ik maak een kans vraagt Ariana. Het zou kunnen antwoordt Ashley. Ik moet het doen tussen twee Belgen he doelend op Sonja en Tom. Maar het blijft voor mijn gevoel 50-50 kans. Ariana vindt het op haar beurt moeilijk en durft het niet te zeggen maar denkt ook aan 50-50.

Sonja en Karen spreken ook over de nominatie van Sonja. Sonja geeft toe dat ze graag haar vriend en familie zou willen zien. Ik mis mijn broer haar stomme dingen, mijn mama. Ik mis dat allemaal maar ik wil nog wel echt blijven benadrukt ze. Het begin moeilijker en moeilijker te worden maar het is nog oke voor mij. Het gaat wel voor iedereen moeilijker worden benadrukt Karen. Ashley verdiend het om te blijven gaat Sonja verder maar Tom ook.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. De mogelijk laatste volledige dag voor één van de genomineerden. Ashley grapt dat ze nog wel graag de wc’s wil poetsen. Randy laat ondertussen aan de groep weten dat hij een kistje gaat kopen voor 5 coins. Over de kistjes wordt ook gespeculeerd, zouden ze deze vandaag open mogen maken? Wat gaat deze dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.6]

Ook interessant:

8 Reacties

C.T. Boers 19 januari 2024 - 08:42

geen commentaar

Beantwoord
Yvonne 19 januari 2024 - 08:49

Waarom hebben ze geen normaal eten,dat moet gewoon !!

Beantwoord
Agnes Schepers 19 januari 2024 - 09:27

Ze rodelen allemaal van elkaar

Beantwoord
Albert 19 januari 2024 - 11:13

gelukkig hebben ze een rodelbaan daar @Agnes

Beantwoord
Alex 19 januari 2024 - 15:26

Dan moet er meer sneeuw vallen.

Beantwoord
Agnes Schepers 19 januari 2024 - 16:09

Das rap als ze nú thuis al mist

Beantwoord
Erwin 20 januari 2024 - 17:23

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van BB? Hoe zien deze meiskjes zonder make up uit?

Beantwoord
Erwin 20 januari 2024 - 20:09

Gelukkig de juiste keus.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page