Home » Big Brother tv aflevering 4: de kistjes worden geopend, Basiri baalt en the power of nomination game

Big Brother tv aflevering 4: de kistjes worden geopend, Basiri baalt en the power of nomination game

Door BigBrotherNederland

Omdat de livestream pas sinds 15 januari online is en de bewoners al langer in het huis verblijven is er van alles gebeurd waar wij nog niets van weten. Je leest hier een samenvatting van de  tv uitzending van afgelopen avond: aflevering 4.

Gisteren zagen we al dat de bewoners tijdens een spel in de gameroom voor mysterieuze kistjes gespeeld hebben en dat Basiri naar het geheime huis de mirror room vertrokken is. Hoe loopt dit verder af? Basiri heeft zijn eerste nacht in de mirror room overleefd, hij vond het wel heftig. Big Brother wenst Ronahi, Dilano en Basiri een goedemorgen. Als dadelijk het licht groen zou worden dan mogen jullie de gang in. Maar belangrijk is: tot daar. Niet het huis in, alleen de gang. De lamp gaat op groen en het drietal vertrekt naar de geheime gang. Big Brother zegt in het Big Brother huis dat de duo’s die een kistje uit de game hebben deze mee moeten nemen. Basiri, Ronahi en Dilano kijken ondertussen mee. Tijdens het spel hebben jullie de waarheid gesproken of niet gaat Big Brother verder. De keuze was aan jullie. Nu is het moment daar dat we gaan kijken wie aan het liegen was en wie niet. De draaideur draait open en daar liggen de sleutels. Laat de kistjes nog dicht zegt Big Brother. De duo’s Alice en Karen en Danny en Tyron hebben geen kistje. Dus die hebben sowieso niets. Die hebben niets goeds maar ook niets slechts. De andere duo’s komen nu eindelijk te weten wat er in die kistjes zit. Ariana, jij zei dat jij en Ashley een vrijstelling in jullie kistje hebben. Dat klopt antwoordt Ariana. Laten we samen kijken wat er werkelijk in jullie kistje zit gaat Big Brother verder. Jullie mogen het nu openen. Ashley opent het kistje en laat een kaartje zien waarop staat 5 coins. Randy en Lenie, Randy jij zei dat er een vrijstelling in jullie kistje zit. Dat klopt zegt Randy en Big Brother laat weten dat ze hun kistje mogen openen. Randy laat zien dat het daadwerkelijk een vrijstelling was. En dan nu misschien wel het meest spannende kistje zegt Big Brother. Het kistje dat Basiri aan Tom en Sonja gegeven heeft. Jullie hebben geen idee wat erin zit en dat gaat nu veranderen. Jullie mogen het kistje openen. Sonja laat zien dat ze genomineerd zijn. I told you zegt Sonja. Basiri slaat zijn handen voor zijn mond terwijl hij toekijkt vanuit de geheime gang. Een nominatie, dat is minder goed nieuws voor jullie merkt Big Brother op. Zoals steeds, weten jullie dat in mijn huis niets zeker is. Dit spel blijft een grote mindf*ck.

Basiri baalt en een verrassing maaltijd in de mirror room

Basiri, Ronahi en Dilano verlaten de geheime gang weer en de groep in het huis staat op en praat na over deze verrassende wending. Basiri in de mirror room lijkt te balen. En legt aan Dilano uit dat hij die nominatie gekregen had en aan Tom en Sonja gegeven heeft. Hij wist naar eigen zeggen niet dat ze dan ook genomineerd zouden worden. Big Brother zei geef dat door aan iemand anders. Omdat ze een man en vrouw zijn, weten zij het het beste. Ik dacht zij gaan wel weten aan wie ze het dan moeten geven. Dus ik dacht dat die box verder zou gaan. Dilano denkt dat dat betekent dat er nog een koppel genomineerd gaat worden. De kans is dat wij als koppel dan genomineerd zijn. Als wij die nominatie nu hebben gaan we dat nooit winnen, doelend op het kistje van Basiri die nog ongeopend is. Ronahi wordt het even teveel en loopt in het kleine tuintje even een rondje. Uiteindelijk meldt Big Brother zich weer, hij vraagt hoe het gaat. Het drietal laat weten dat ze een beetje in shock zijn. Onthoud bij alles waar je over speculeert dat het echt maar een speculatie is benadrukt Big Brother. Sonja en Tom worden in het huis naar de dagboekkamer geroepen. Daar ontvangen zij een nominatie pin die ze op moeten spelden. De rest van de bewoners in het huis ontvangen hun coins en Lenie en Randy een vrijstelling pin. In de mirror room spreekt Big Brother Ronahi, Dilano en Basiri weer toe. Heel soms heb ik een erg gulle dag begint hij. En dan gebeurt het wel eens dat jullie daar de vruchten van plukken. Vandaag is zo’n dag. Ik wens jullie smakelijk eten. Het luik, daar ligt het. Dilano gaat kijken en komt met een grote hamburgers en friet terug. In het Big Brother huis eten ze zelfgemaakt eten.

Dilano, Ronahi en Basiri moeten in de nacht het Big Brother huis weer in

Als Ronahi, Basiri en Dilano in het kleine buitenplaatsje wat zitten te drinken gaat de groene lamp van de geheime gang weer aan. Ze gaan snel kijken. Ze kijken naar een gesprek tussen Ariana en Randy. Ariana laat weten dat het nu wel weer goed gaat. Basiri doet het goed om te zien. Weer terug in de mirror room vertelt Big Brother dat ze in de nacht weer het huis in moeten. Ze moeten één voor één een kistje in de wall plaatsen. Basiri gaat Big Brother verder, ik krijg de indruk dat jij wel wat extra spullen kan gebruiken. Die je niet hiernaartoe mee hebt genomen uit mijn huis. In het luik zit een tas, als jij het huis ingaat neem je die mee en neem wat spullen mee uit het huis. Pakken wat je pakken kan, zou ik zeggen. Wees heel stil en doe het vooral heel snel. Ik wens jullie veel succes, ik weet dat jullie het kunnen. Dan is het nacht en maken Basiri, Ronahi en Dilano keuze uit kistjes die ze in de wall plaatsen. Als eerste gaat Dilano een kistje in de wall zetten, zonder problemen. Daarna is Ronahi ook zij doet dit zonder problemen. Dan is het de beurt aan Basiri, hij plaatst ook een kistje en pakt vervolgens uit de badkamer wat spullen en stopt deze in de tas. Daarna verdwijnen ze weer naar de mirror room.

De power of nomination game

Een nieuwe dag is aangebroken, de eerste dag dat de livestream live was. De bewoners ontdekken de nieuwe kistjes in de wall. Ook in de badkamer ontdekt Tom dat er wat spullen van Basiri weg zijn. Dan weet ik zat antwoordt Lenie, dan is hij niet weg. Buiten in de Big Brother tuin doen ondertussen wat bewoners een sneeuwballengevecht. Daarna is het tijd voor de power of nomination challenge. Het spel wat Danny en Tyron uiteindelijk winnen. Big Brother legt in de gameroom uit wat de bedoeling is. Jullie moeten dadelijk als duo opgesplitst. Een iemand die goed is in evenwicht en de ander die goed kan mikken. Jullie mogen dadelijk zelf bepalen wie wat het beste kan. De bewoner die hier start, krijgt een gele of rode bal uit de ballenmachine. En het is de bedoeling dat je deze bal zo snel mogelijk bij je duopartner krijgt. Die loopt ermee naar de game area en gooit die bal in de basket.  Het duo dat als eerste vier gele ballen op een rij heeft, wint. Maar met een rode bal kun je je tegenstander blokkeren. Want komt een rode bal bovenop een gele moet je opnieuw beginnen. Vier op een rij maar dan met ballen dus. De groep gaat aan de slag met het spel en uiteindelijk weten Danny en Tyron het spel te winnen. Daarna zit het spel erop en gaan de bewoners weer het huis in. Dan zien we Ariana en Ashley twee kistjes kopen uit de wall waardoor er commotie ontstaat.En daarna eindigt de tv uitzending. In het voorstukje zien we dat Danny en Tyron de power of nomination battle moeten spelen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 19 januari 2024 - 17:11

Zo had Basiri het niet bedoeld. Erg duidelijk was het inderdaad niet.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page