Home » Zo reageren Ashley, Lenie en Alice op hun nominatie

Zo reageren Ashley, Lenie en Alice op hun nominatie

Door BigBrotherNederland

Eerder vandaag moesten Ashley, Tom, Ronahi, Alice, Lenie, Tyron en Doriana naar de gameroom. Daar lagen vier vrijstellingen en ze moesten onderling bepalen wie deze mocht hebben. Ashley, Lenie en Alice bleven over en zijn de genomineerden van deze week. Na deze opdracht werd er nog veel over gesproken in het huis.

Tyron en Lenie praten er ook over. Tyron geeft toe dat de keuzes van mensen hem wel verbaasd hebben. Die vrouwen staan allemaal op een lijn antwoordt Lenie. En Alice heeft haar keuze gemaakt omdat er eentje huilen, maar dat is de jongheid. Ik neem haar dat ook niet kwalijk, niemand niet. Ik had wel verwacht dat Tom mij een stem zou geven. En in een keer ging hij de andere kant op. Tyron merkt op dat hij blij is voor de dames. Maar het is niet tactisch. Mijn doel was jij, ik en Tom vrij zegt Lenie. Na een livestream onderbreking zit Tom ook bij de mannen. Hij kan het waarderen dat hij vrijgesteld is. Lenie benadrukt wel dat hij ballen heeft getoond en zich aan zijn woord heeft gehouden.

Genomineerde Alice besluit te gaan sporten. Tegen Ariana zegt ze dat het mentaal wel zwaar was maar het wel oke gaat. Het was een rot spel. We genieten van de dagen die we hebben zegt ze Lenie. Dat is zo antwoordt Lenie. En anders is het zo en gaan we lekker naar de McDonald’s, haha. Genomineerde Ashley ziet het meer zakelijk, het is het spel. Doriana vindt dat ze een grote fun factor heeft. En ik vind het zo sterk ondanks dat niemand jou gezegd heeft je positief ermee om kunt gaan. Het is wat het is antwoordt Ashley. Als niemand mijn naam zou hebben gezegd zou ik gebroken zijn merkt Doriana op. Je mag trots zijn op jezelf. Mijn gevoelig punt ligt op een ander stuk antwoordt Ashley. Het is game voor mij en als het mijn tijd is om te gaan dan ga ik. Dan gun ik het jullie allemaal.

Je kunt vanaf nu stemmen via onderstaande linkjes, Let er wel op dat je stemt op de bewoner die jij in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.8]

Ook interessant:

5 Reacties

Alex 25 januari 2024 - 17:09

Waarom mag niet iedereen mensen nomineren zoals in vorige jaren?

Beantwoord
Jeroen 26 januari 2024 - 08:08

Lenie graag vertrekken.
Te nadrukkelijk aanwezig, denkt dat hij BB zelf is en het voorval met de koffer is simpelweg zijn doodsteek vermoed ik

Beantwoord
Ostyn luc 26 januari 2024 - 09:43

Zijn reactie na de “vergissing” kan hem zuur opbreken. Denkt dat hij als “zanger” populair is maar eerlijk gezegd wie heeft daar reeds iets over gehoord?

Beantwoord
Jos 26 januari 2024 - 16:09

Was zo’n domme reactie van Lenie nadat hij met z’n poot op de knop drukte. Zo van “oh,.. dat wist ik echt niet hoor.” Dan heb je net 1 hersencel meer als een koe anders scheet hij ook nog de hele tent vol.

Beantwoord
Sander 26 januari 2024 - 23:17

Lenie eruit, AUB! Denkt dat ie de leider is, maar hij laat zwaar belachelijk gedrag zien. Ook ZO sjiek om over jezelf te zeggen: ik hou de boel een beetje in de gaten hier en zorg dat alles goed verloopt. Oh vent, weg met jou!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page