Home » Ronahi en Tom bepalen de derde regel voor de grondwet, niet naleven kost 500 euro

Ronahi en Tom bepalen de derde regel voor de grondwet, niet naleven kost 500 euro

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is weer aangebroken in Big Brother. Tom en Ronahi zijn ontwaakt na hun eerste nacht in het Big Brother kasteel. Zij zijn de nieuwe king en queen. In het huis hebben Glenn en Ashley de wacht gehouden. De twee hebben in de woonkamer overnacht voor het geval dat het alarm af zou gaan. Dit is alleen niet gebeurd.  In de wall worden de nieuwe producten ontdekt die Ronahi en Tom uit hebben gekozen. Randy lijkt interesse te hebben, moeilijk moeilijk zegt hij. Ook de nieuwe regel gezamenlijk tandenpoetsen wordt alvast uitgevoerd. En inmiddels hebben de bewoners in het huis ontbeten en wordt er schoongemaakt.

Terwijl Ronahi en Tom van een luxe ontbijtje genieten laat Big Brother weten dat het vandaag tijd is om een derde regel aan de grondwet toe te voegen. Tom laat weten dat hij lief wil zijn voor de bewoners maar misschien de regel dat de laatste persoon die opstaat de bedden opmaakt. Big Brother vraagt waarom hij lief wil zijn, jullie zitten in het kasteel. Tom denkt dat de regel goed zou passen bij het samen tandenpoetsen. Dat is een extra motivatie voor iedereen. Ronahi is het daar ook mee eens, ik vind dit wel fijn en lief. Dan wordt hem dat antwoordt Big Brother. Dan ga ik die dadelijk in het huis mededelen. Op het niet naleven van de grondwet staat overigens een boete van 500 euro uit de jackpot. Daardoor twijfelen ze  toch weer en besluiten tien push-ups na het ontbijt. De mannen doen het volgens Ronahi al heel de dag en dan moeten ze hun maar motiveren. Dan is dat bij deze besloten laat Big Brother weten.

Niet veel later krijgen de bewoners in het huis het signaal dat ze naar de woonkamer moeten komen. De meeste weten al hoe laat het is, een nieuwe regel. Daarna neemt Big Brother het woord. Bewoners, een nieuwe dag, een nieuwe grondwet regel. Even alle regels op een rij, de oude en de nieuwe. De eerste regel is: Als het alarm afgaat moet het huis bewaakt worden tot het alarm opnieuw afgaat. De tweede regel is: Elke ochtend en avond poetsen jullie samen je tanden in de badkamer. En de nieuwe regel is: Na het ontbijt, voordat jullie aan de dag beginnen. Moeten jullie 10 push-ups doen. De groep had het al verwacht en klapt. Dankjewel Tom wordt er geroepen. Er is overigens ook een sanctie bij het niet naleven van de grondwet regels merkt Big Brother op. En dat is 500 euro uit de jackpot. Zooo roepen de bewoners uit. Dus tandenpoetsen, ontbijt en push-ups somt Basiri op. Jullie mogen eerst energie eten en dan weer verbranden merkt Big Brother op. Tyron vraagt of het vanaf nu moet waarop Big Brother laat weten dat de regel uiteraard per direct ingaat. De groep moet dus de push-ups nog doen. En dat moet volgens Big Brother tegelijkertijd. De bewoners gaan aan de slag en Big Brother telt mee naar de tien. Daarna gaat iedereen weer verder met wat ze aan het doen waren…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.8]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 30 januari 2024 - 15:22

Zinloze regels.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page