Home » De groep heeft een biechtmoment en hebben een bonte avond

De groep heeft een biechtmoment en hebben een bonte avond

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben een gezellige avond gehad. Afgelopen avond riep huismeester Liese de groep bijeen. Ze legt nog eens uit hoe haar bed opmaak regel precies uitgevoerd moet worden zodat er geen misverstanden over kunnen ontstaan. Ook bedankt ze Nathalie nog voor het feit dat ze haar sanctie, een duik in de hottub uitgevoerd heeft. Daarna is het tijd voor een biechtmoment, ook een regel die door Liese verzonnen is. Het is een moment waarin elke bewoner de kans krijgt iets te vertellen of toe te geven aan de groep. Daniëlle laat weten dat ze het een saaie dag vond. Naomi zou graag willen dat de vaatwasser uit en ingeruimd wordt. Jowi heeft eigenlijk niks om te melden. Thomas vond het leuk om met een liedje op te staan. Zoey vond de lunch buiten erg leuk. Ik wil Michel en Nick bedanken voor het avondeten. Julie heeft eigenlijk ook niets te melden. Ik vond de lunch leuk en samenwerken met Naomi. Michel wil kwijt dat hij niet goed geslapen heeft. Nick is huismeester af, ik vond het oke en ben blij dat we alles in de groep uit hebben kunnen praten. Ik ben ook blij dat ik niemand een straf uit heb moeten delen. Iedereen heeft goed meegedaan. En ik vind het tof dat iedereen zoveel moeite gedaan heeft voor Idols, nu de uitvoering nog. Patrick heeft niets te melden, bedankt voor de fijne huisregels. Nathalie heeft niks te melden, ze bedankt Michel voor het eten. Els wil diegene bedanken die drinken komen brengen als ze in de hottub zit. Ik vond het een leuke week en vond het sporten erg leuk. Bedankt. De biecht wordt daarna afgesloten.

Wat later had de groep een bonte avond. Er werden kleine optredens gehouden, compleet met kostuum. Er zijn zes groepen, en elke groep mag punten uitdelen. De winnaar mag één boodschap op de lijst kiezen. Het heeft dan een beetje weg van Idols, zo noemt iedereen het ook. De groep heeft de grootste lol. En uiteraard komt het alter ego van Nick, Rony Retro nog even langs. Er volgt al snel een polonaise. Daarna is het tijd voor de puntentelling. Het is wat onduidelijk maar als we het goed begrepen hebben heeft groep 5 van Naomi en Julie gewonnen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page